Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

Hagi explică de ce Iancu va ajunge la Steaua

Recommended Posts

"Ei s-au mişcat cel mai repede, avea oferte şi din afară!" "Regele" îşi laudă primul "export"

 

hagi.jpg?width=610

 

Gică Hagi a confirmat faptul că negocierile purtate cu Steaua pentru atacantul Gabriel Iancu sunt aproape de final şi face un rezumat al calităţilor celui care este aproape sigur prima achiziţie a roş-albaştrilor din această iarnă.

 

"Sunt discuţii avansate pentru Iancu, nu este nimic finalizat. Atât pot să spun. Jucătorul este dorit de Steaua, dar şi de alte cluburi, inclusiv din străinătate. Steaua l-a dorit mai mult, are un avans în momentul de faţă. Noi dăm jucătorii, nu punem condiţii, deci nu mă aştept ca el să rămână până în vară la noi. Îmi face plăcere să ştiu că un astfel de jucător pleacă la o echipă mare. Nu cred că Iancu este prea crud, deşi nu are experienţă. El a avut creşterea mea, a marcat cam atâtea goluri cam cât am marcat şi eu la vârsta lui, doar că a ratat câteva jocuri din cauza unui deces în familie.

 

Iancu are tehnică, personalitate, pasează bine, driblează, loveşte bine balonul. Nu este exploziv, dar este rapid prin tot ce face pentru că gândeşte pe teren şi creează panică. Nu ai cum să ţii un astfel de jucător, care a stat 4-5 ani la echipă şi care deja este dorit de multe cluburi. Nu te poţi opune. Mai rămâne doar ca Steaua să se pună de acord cu jucătorul", a spus Hagi la Fanatik Show, pe Digisport.

 

Gigi Becali confirmă primul transfer al Stelei în această iarnă "Am făcut actele! Îl urmăream de mult timp"

 

becali-ale6640.jpg?width=610

 

Steaua a dat prima lovitură a iernii şi a pus mâna pe "perla" lui Gică Hagi, de la Viitorul Constanţa, Gabriel Iancu.

 

Urmărit de mai multe cluburi cu nume din Europa, mijlocaşul ofensiv de 18 ani a făcut un tur excelent în Liga 1 şi are deja 6 goluri înscrise în acest sezon. Astăzi, mutarea s-a oficializat, iar Gigi Becali a confirmat pentru ProSport că actele pentru trecerea jucătorului în Ghencea au fost deja semnate. "L-am luat pe Iancu, il aveam de mai mult timp in vizor. Am facut actele, din iarna o sa fie jucatorul Stelei", a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

 

 

Sursa: www.prosport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Foarte bine , acum sa asteptam ce asteapta toti ROMANII !

 

Calificare !

 

 

 

warn up / post aiurea / nici n-ai citit stirea

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma bucur pentru el , ca va ajunge la STEAUA , sper ca va face treaba buna si se va acomoda repede !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gabriel Iancu este un jucator foarte bun si foarte capabil dar mai are multe de invatat si daca v-a ajunge la Steaua le va invata.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...