Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

VladM

Meci amical: România - Australia 3-2

Recommended Posts

MECI AMICAL: România - Australia 3-2. Torje aduce o victorie de moral pentru tricolori


23_Torje_CP_937472ddf6.jpg

 Echipa națională a României a câștigat cu scorul de 3-2 partida amicală cu Australia, disputată miercuri seară, la Malaga și va aborda cu un moral bun partida de pe 22 martie cu Ungaria, de la Budapesta, din calificările pentru Cupa Mondială din 2014.
Sursa: CODRIN PRISECARU
 După ce s-a făcut de rușine, sâmbătă, în fața Poloniei, când a pierdut cu scorul de 4-1, echipa națională de fotbal a României și-a mai spălat din păcate. Cu o echipă remaniată (față de precedentul meci, din lot făcând parte atât stranierii cât și jucătorii de la Steaua), tricolorii au câștigat cu scorul de 3-2 partida disputată în această seară, la Malaga, cu Australia.

 Elevii lui Victor Pițurcă au început bine meciul și Torje, B. Stancu și Grozav au ratat ocazii bune de gol. Până la urmă, echipa României a reușit să deschidă scorul în minutul 35, când Cr. Tănase a reluat în plasă mingea respinsă în față de portarul australian Schwarzer, după un șut al lui Torje.
Prima repriză avea să se încheie, însă, la egalitate, „cangurii” egalând cu un minut înainte de pauză, când Wilkshire a transformat penalty-ul acordat de arbitru, care a considerat că Raț l-a faultat în propria suprafață de pedeapsă pe Brosque. Mai mult, australienii au preluat conducerea în minutul 54, Cornthwaite profitând de apatia defensivei tricolore și înscriind după o fază fixă. La acest scor, fanii români prezenți în tribunele arenei din Malaga i-au cerut demisia selecționerului Victor Pițurcă!
Tricolorii s-au trezit din pumni în ultimul sfert de oră al meciului și au întors rezultatul grație reușitelor semnate de B. Stancu (80) și Torje (83). Dorin Goian a bifat contra Australiei meciul cu numărul 50 jucat în naționala României.
Testul contra „cangurilor” (prima înfruntare din istorie dintre cele două reprezentative) a fost ultimul pe care românii l-au disputat înaintea meciurilor cu Ungaria și cu Olanda, din preliminariile Cupei Mondiale din 2014.


Echipele de start:
RONIA: Pantilimon - Tamaş, Goian, Chiricheş, Raţ - Bourceanu, Pintilii - Torje, Grozav, Tănase - B. Stancu. Antrenor: Victor Piţurcă
AUSTRALIA: Schwarzer - Wilkshire, Neill, Cornthwaite, Zullo - Bresciano, McKay, Holman - Kruse, Brosque, Holland. Antrenor: Holger Osieck


Comentariul LIVE al partidei :
Min. 90+3 - Se încheie meciul. România câștigă cu scorul 3-2 partida cu Australia, primul duel în istorie dintre cele două reprezentative.
Min. 89 - Torje îi lasă locul în teren lui Chițu.
Min. 87 - Suporterii români prezenți la meci îi încurajează acum frenetic pe tricolori, după ce, la 1-2, îi cereau demisia selecționerului Victor Pițurcă.
Min. 83: GOOOL România! Torje transformă impecabil o lovitură liberă de la 20 de metri. România - Australia 3-2.
Min. 81 - Luchin intră în locul lui D. Goian.
Min. 80 - GOOOL 
România! În sfârșit, B. Stancu reușește să marcheze! „Motanul” finalizează, din careul mic, o centrare a lui Maxim. România - Australia 2-2.
Min. 78 - Șutul lui Torje este deviat la B. Stancu, dar atacantul ratează din nou.
Min. 71 - Al. Maxim intră în locul lui Cr. Tănase.
Min. 70 - România are, în sfârșit o nouă ocazie de gol: B. Stancu trage din unghi, dar mingea ocolește poarta.
Min. 64 - România nu mai joacă nimic, jucătorii nu reușesc să construiască nicio acțiune.
Min. 63 - O nouă schimbare la tricolori: iese Grozav, intră M. Alexe.
Min. 57 - Schimbare la tricolori: C. Lazăr îi ia locul lui Bourceanu.
Min. 55 - Fanii români prezenți la meci îi cer demisia selecționerului Victor Pițurcă!
Min. 54 - GOL AUSTRALIA! Cornthwaite profită de apatia defensivei tricolore și înscrie după o fază fixă. România - Australia 1-2.
Min. 46 - Schimbare în echipa României: Șt. Radu intră în locul lui Raț.
Min. 46 - S-a reluat meciul.
Min. 45 - Se încheie prima repriză.
Min. 44 - Gol Australia! Wilkshire transformă lovitura de la 11 metri. România - Australia 1-1.
Min. 43 - Penalty pentru Australia! Arbitrul le acordă „cangurilor” o lovitură de pedeapsă, după un duel petrecut în careul tricolorilor între Raț și Brosque.
Min. 36 - Australieni trec pe lângă egalare! Kruse îl depășește pe Chiricheș, rămâne față în față cu Pantilimon, dar trage peste poartă.
Min. 35 - GOOOL România! Schwarzer respinge în față mingea șutată de Torje, iar Cr. Tănase, atent, marchează! România - Australia 1-0.
Min. 25 - O nouă ocazie pentru România: Torje centrează foarte bine pentru Grozav, dar jucătorul de la Petrolul trimite cu capul peste poartă.
Min. 22 - Australienii au și ei o bună ocazie de gol: șut McKay, Pantilimon este bătut, dar, din fericire, mingea ocolește poarta.
Min. 20 - Vântul puternic care bate la Malaga incomodează ambele echipe.
Min. 18 - O nouă ocazie pentru România! Stancu ratează de puțin reluarea spre poartă la o centrare de pe poarta dreaptă.
Min. 15 - Raț centrează pentru Torje, dar jucătorul de la Granada trage pe lângă poartă. Echipa României a pus stăpânire pe joc.
Min. 8 - O primă ocazie de gol pentru tricolori. Raț centrează foarte bine pentru Cr. Tănase, Cornthwait respine greșit, spre propria poartă, dar Schwarzer, atent, reține.
Min. 1 - A început meciul

Sursa : evz.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mi-a placut ,RomaNia a jucat frumos ,chiar mi-a placut.Felicit lotul actual al Romaniei pentru efortul depus la acest meci.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mi-a placut ,RomaNia a jucat frumos ,chiar mi-a placut.Felicit lotul actual al Romaniei pentru efortul depus la acest meci.

Cred ca n-ai vazut meciul si comentezi doar pentru +1. Am jucat destul de slab. Australia e o echipa de nivelul Estoniei sa zicem. Daca ne-am chinuit cu ei, inseamna ca ungurii o sa ne dea cu terenu' in cap.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...