Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

quZt

Ceremonia de decernare a Premiilor Oscar, în direct şi la televizoarele din România.

Recommended Posts

 
Cea de-a 85-a ediţie a Premiilor Academiei Americane de Film va fi transmisă în direct şi în exclusivitate de HBO România. Telespectatorii acestui canalul au ocazia să afle în direct cine sunt câştigătorii premiilor Oscar, cel mai important eveniment din industria cinematografica. Ceremonia de decernare va fi transmisă live, în limba originală, nedublat, în noaptea de duminică, 24 februarie, spre luni, de la ora 3:30, şi va fi precedată de o transmisiune specială, în direct de pe covorul roşu, începând cu ora 2:00.
Acelaşi canal tv va difuza marţi, 26 februarie, de la ora 20:00, varianta editată şi subtitrată a Premiilor Academiei Americane de Film, ediţia 2013. A 85-a Gală a Premiilor Oscar va avea loc pe 24 februarie, la Dolby Theatre (Kodak Theatre) din Los Angeles, şi va fi prezentată de Seth MacFarlane, creatorul serioarelor de animaţie “Family Guy” şi “American Dad”.
Nominalizările la Oscar 2013 au fost anunţate în 10 ianuarie de Seth MacFarlane şi Emma Stone. 
 
Știm deja lista nominalizatiilor și așteptăm cu entuziasm să aflăm duminică, 24 februarie, cine sunt marii câștigători ai prestigioaselor statuete. Însă, cu doar câteva zile înainte de gală, ne-am propus să trecem în revistă vedetele care vor urca pe scenă, vor deschide plicuri și vor invita laureații să rostească discursuri comice sau emoționante, pregătite din timp sau improvizate.

prezentatori-la-oscar1.jpg

 

Continuând tradiția, cei 4 actori desemnați câștigători anul trecut la categoriile de interpretare: Meryl Streep, Jean Dujardin, Octavia Spencer și Christopher Plummer, vor urca pe scenă să predea ștafeta premianților din acest an.
Ceremonia le mai invită pe scenă și pe câteva dintre cele mai elegante și talentate actrițe: Charlize Theron, Salma Hayek, Halle Berry, Sandra Bullock, Nicole Kidman și Reese Witherspoon. În afară de Salma Hayek, nominalizată la Oscar pentru rolul din Frida, toate au în palmares câte o statuetă.
Nu vor lipsi de la gală nici actorii John Travolta, Liam Neeson, Mark Wahlberg (care va veni însoțit de bunul său prieten de pluș – Ted, din comedia cu același nume). Și pentru că fenomenul The Avengers nu putea fi omis la Oscar, protagoniștii Robert Downey Jr., Samuel L. Jackson, Chris Evans, Jeremy Renner și Mark Ruffalo își vor face apariția în costume de gală, nu de super-eroi. Actorii care au jucat împreună în musicalul Chicago, premiat în categoria Cel mai bun film în 2003: Richard Gere, Queen Latifah, Renee Zellweger și Catherine Zeta-Jones vor anunța și ei o parte din câștigătorii Academiei

the-avengers.jpg

 

Din rândul actorilor relativ tineri, care s-au bucurat anul trecut de un succes răsunător, au fost invitați să prezinte premii Joseph Gordon Levitt, Daniel Radcliffe, Channing Tatum și Melissa McCarthy.
Pe unii e foarte probabil să îi vedem urcând de mai multe ori pe scenă, fie pentru a prezenta premii, fie pentru a ridica statuete, fiind invitați la gala Oscar atât în calitate de moninalizați, cât și în calitate de prezentatori: Ben Affleck, Jessica Chastain și Jennifer Lawrence.
Lumea muzicii va fi reprezentată de Adele (nominalizată pentru prima oară), Shirley Bassey, Norah Jones și Barbra Streisand.
A 85-a ediție a Premiilor Oscar va fi difuzată în seara zilei de duminică, 24 februarie (în România începând cu ora 3 a.m. în noaptea de duminică spre luni) și va fi găzduită de Seth MacFarlane.
 
sursa: cinemarx.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...