Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KeLLy

Skrillex revine intr-o colaborare de zile mari

Recommended Posts

Skrillex revine intr-o colaborare de zile mari

 

 

stire9679image.jpg

 

 

"Wild for the night", produsa de Skrillex in colaborare cu Birdy Nam Nam, este extrasa de pe albumul de debut al lui A$AP Rocky, lansat in luna ianurie si intitulat "LongLiveA$AP".

Cei trei artisti au calatorit tocmai pana in Republica Dominicana pentru a filma clipul. Nu iti imagina ca si-au dorit sa surprinda peisajele mirifice ale plajelor sud-americane. Nici pe departe! Videoclipul prezinta viata oamenilor saraci din zonele limitrofe ale regiunii.

Desi usor socante, se pare ca decorurile saracelor cartiere dominicane se potrivesc perfect cu ritmurile piesei, semn ca baietii au avut o super idee sa filmeze in aceasta locatie.

Filmarea depaseste dimensiunile unui videoclip obisnuit, aducand mai mult cu intro-ul unui film. Imaginile filmate sunt cu adevarat inedite. Nu iti este dat sa vezi in fiecare zi in videoclipuri copii jucandu-se cu arme si traind in conditii mizere. Videoclipul merita vazut!

 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1eWdbMBYlH4

 

 

Desi nu are decat 24 de ani, A$AP Rocky a devenit deja celebru in peisajul muzical american. Primul sau album a debutat direct pe prima pozitie in topul Billboard si a primit numeroase aprecieri din partea criticilor muzicali.

Chiar si Rihanna ii apreciaza stilul, cei doi aflandu-se in prezent in plin turneu.

 

 

Sursa : MTV.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...