Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Legolas

Crla's Dreams

Recommended Posts

386478_300740750027155_253770212_n.png?w

 

Carla's Dreams este un proiect muzical creat în 2012 în Republica Moldova. Trupa este un grup anonim de vocaliști și compozitori care interpreteaza melodii în limbile română, rusă și engleză. Înființată în orașul Chisinau, Carla's Dreamscombină mai multe stiluri muzicale printre care, cele mai recunoscute sunt hip hop, jazz, rock și pop.

 

In cadrul concertelor, vocalistul formației, pentru a-și ascunde identitatea poartă o glugă cu ochelari iar fața îi este mascată. Prima piesa produsa de Carla's Dreams a fost in colaborare cu o altă tânară interpretă din Republica Moldova, Dara. În martie, 2013 la piesa P.O.H.U.I a fost făcută un videoclip și a fost modificată puțin în colaborare cu interpreta din Romania Inna. Trupa se evidențiază de alți artiști autohtoni prin folosirea unui argou personalizat (care nu este însă și insultator), texte despre realitățile vieții cotidiene și folosirea mai multor stiluri muzicale.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ce look ciudat are INNA in acest videoclip. Melodia ma incanta. Dar totusi INNA seama cu un emo fara gagica :O Parerea mea :|

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu nu inteleg ce ai facut aici.. O mica prezentare "Carla's Dreams" ? Melodia a mai fost postata.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai e grav daca nu intelegi,e ceva diferit de ce ai facut tu si am zis sa postez melodia asta pentru ca sa zicem cu asta au atins apogeumul.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...