Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KeLLy

Jennifer Aniston: gafa pe covorul rosu la premiera filmului Call Me Crazy

Recommended Posts

Jennifer Aniston: gafa pe covorul rosu la premiera filmului Call Me Crazy

 

 

12595678.jpg

 

 

Jennifer Aniston a atras toate privirile la premiera filmului Call Me Crazy, unde si-a etalat picoarele lungi si tonifiate, insa a fost suprrinsa intr-o ipostaza jenanta.




La 44 de ani, Jennifer Aniston ramane in continuare una dintre cele mai sexy actrite de la Hollywood, cu un corp de invidiat si o silueta perfecta. Insa, la ultima ei aparitie pe covorul rosu actrita a atras atentia cu petele de pe spate.

Aceasta a incercat sa si le ascunda cu machiaj, insa papparazzii n-au iertat-o si au surprins imediat detaliul jenanta. Se pare ca semnele de pe spate ar fi urmele unor ventuze pe care actrita le foloseste pentru circulatia sangelui, scriu cei de la Daily Mail.



Jennifer Aniston a venit la premiera Call Me Crazy in calitate de producator.

Filmul prezinta vietile persoanelor stigmatizate care sufera de afectiuni mintale. Anul trecut, actrita a debutat ca regizoare cu documentarul Five, despre cancerul la san, care a fost un real succes pe postul de televiziune Lifetime.

 

 

40098948.jpg

84797063.jpg

 

Call Me Crazy are parte de o distributie de vis formata din Jennifer Hudson, Melissa Leo, Octavia Spencer, d, Laura Dern, Brittany Snow, Melanie Griffith, Ashley Judd si Bryce Dallas Howard.

 

 

82155170.jpg

42542589.jpg

 

"Cand am inceput sa ne documentam despre acest subiect, am aflat cu stupoare ca unul din patru oameni sufera de afectiuni mintale. Exista foarte multa rusine si stigmatizare in viata acestor oameni care nu merita sa fie tratati astfel. E timpul sa aducem la lumina acest subiect si sa ii ajutam" a spus Jennifer Aniston la premiera.

 

Sursa : hmultiplex.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...