Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

La Craiova va fi ridicată una dintre cele mai spectaculoase arene din lume! FOTO: Aşa va arăta noul stadion !

Recommended Posts

5pftht.jpg

 

 

 

Craiova se pregăteşte să revină în forţă în fotbalul românesc. Dacă în această perioadă se încearcă încropirea unei echipe, lucrurile stau mult mai bine la nivel de infrastructură. Cel puţin în proiecte.
 

Ediţie Specială a intrat în posesia unei machete a noului stadion care va fi construit în Craiova. Imaginea este impresionantă, iar stadionul s-ar înscrie cu succes în topul celor mai spectaculoase din lume.

Stadionul va fi acoperit integral cu material transparent, iar noaptea va fi colorat în albastru, o culoare simbol pentru fotbalul din Oltenia. Noua arenă ar urma să aibă 38.000 de locuri, dar n-au fost oferite date despre costurile unei asemenea construcţii.

Lucrările ar urma să înceapă în vara anului viitor şi vor fi gata la finalul anului 2016 sau începutul lui 2017, iar complexul sportiv va mai cuprinde şi un stadion de atletism, care va putea găzdui 10.000 de locuri, mai scrius cei de la editie.ro.

 

Sursa : ProSport.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Important este sa se finalizeze acest proiect, pentru ca au mai fost si alte echipe care au anuntat ca vor un stadion mai bun, cu mai multe locuri, in genul "National Arena", numai ca pe parcurs au ramas doar cu dorinta.

 

Ar fi bine ca usor usor, toate echipele din liga I sa aibe stadioane de acest gen, dar cu siguranta in viitorul apropiat nu se va intampla. In primul rand trebuie sa plateasca salariile jucatorilor, sa aduca jucatori care sa faca care sa joace fotbal, jucatori de calitate, si sa faca spectacol pentru cei care vor veni la meciuri de placere.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu prea cred ca o sa se construiasca asa ceva .au mai fost asemenea promisiuni ... Plus de asta , intai ar trebui sa construiasca echipa

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...