Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KeLLy

Recordul mondial stabilit de PSY cu 'Gangnam Style' este istorie! Clipul 'Gentleman' a depasit toate asteptarile

Recommended Posts

Recordul mondial stabilit de PSY cu 'Gangnam Style' este istorie! Clipul 'Gentleman' a depasit toate asteptarile

 

stire9864image.jpg

 

 

Videoclipul piesei "Gentleman", continuarea fenomenului "Gangnam Style", a stabilit un nou record pe YouTube. Intr-o singura zi, mai exact pe 14 aprilie, videoclipul a acumulat 38 de milioane de vizualizari, conform datelor furnizate de Google.

 

 

Era de asteptat ca noul single al lui PSY sa faca ravagii, avand in vedere ca in ziua lansarii a strans 18.5 milioane de vizualizari.

Fara urma de indoiala, celebritatea lui PSY a inceput odata cu lansarea piesei si a clipului "Gangnam Syle". Intr-un timp foarte scurt, po######ritatea single-ului a crescut, iar accesarile pe YouTube au atins ametitoarea cifra de 1.5 miliarde de vizualizari.

 

 

 

"Gentleman" promite sa depasesca recordul stabilit de "Gangnam Style". Miscarile de sold si farsele pe care PSY le face in diferite locatii din Seoul au incantat publicul in asa mare masura incat, la doar 10 zile de la lansare, videoclipul a fost accesat de aproape 220 milioane de ori. In trecut, clipul "Gangnam Style" a avut nevoie de 50 de zile pentru a atinge pragul de 100 milioane de vizualizari.

Asadar, despre "Gentleman" se poate spune ca a ajuns deja viral, desi in Coreea de Sud acesta a fost interzis, PSY fiind acuzat ca a perturbat oridinea publica.

Te surprinde ascensiunea muzicala a artistului sud-corean?

 

 

Sursa : MTV.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...