Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KeLLy

Robert Downey Jr a venit pe covorul rosu intr-o masina decapotabila la premiera Iron Man 3 din Los Angeles

Recommended Posts

Robert Downey Jr a venit pe covorul rosu intr-o masina decapotabila la premiera Iron Man 3 din Los Angeles

 

 

47106184.jpg

 

 

Cel mai asteptat film al anului a avut premiera de gala la Hollywood, unde starurile din Iron Man 3 si-au facut prezenta pe covorul rosu de la El Capitan Theater. Robert Downey Jr si Gwyneth Paltrow au facut senzatie la premiera, in fata a mii de fani.



Robert Downey Jr si-a facut o intrare pe covorul rosu la premiera Iron Man 3 din Los Angeles care l-ar fi facut gelos pana si pe Tony Stark. Actorul a venit cu o masina Audi R8 e-Tron rosie decapotabila, cu numar de inmatriculare STARK 16, iar in masina se afla frumoasa sa sotie, Susan.

 

 

67373373.jpg

74361734.jpg

 

 

Gwyneth Paltrow a atras toate privirile la premiera filmului Iron Man 3. Actrita a impresionat cu o rochie transparenta, cu care a atras atentia fotografilor pentru ca parea ca nu poarta lenjerie intima. Paltrow, in varsta de 40 de ani, a fost numita de curand cea mai frumoasa femeie din lume de catre revista People.

 

 

20183440.jpg

 

19199863.jpg

 

 

Insa adevaratul star de la premiera a fost Iron Man, adica Robert Downey Jr, care a venit alaturi de sotia sa, Susan Downey. Noul film se lanseaza in Romania pe 26 aprilie, iar presa straina scrie ca ar putea fi filmul cu cel mai bun debut din acest an, asteptarile producatorilor fiind de 100 de milioane de dolari in weekendul de debut.

 

 

20437141.jpg

 

28212192.jpg

 

 

Iron Man 3, noul film al lui Gwyneth Paltrow se lanseaza si in cinematografele din Romania pe 26 aprilie 2013. Iron Man 3 aduce un nou capitol in aventurile lui Tony Stark. Cand Tony Stark (Robert Downey Jr.) isi gaseste lumea distrusa de unul dintre dusmanii sai, acesta porneste intr-o aventura pentru a se razbuna.Aceasta calatorie ii va testa curajul la fiecare pas. Incoltit din toate directiile, Stark este obligat sa supravietuiasca de unul singur si sa se bazeze pe inventivitatea si instinctele sale pentru a-i proteja pe cei dragi. In drumul sau, Stark descopera raspunsul la intrebarea care il bantuie in secret de multa vreme: omul face costumul saucostumul il face pe om?

 

Sursa : hmultiplex.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...