Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KeLLy

La 23 de ani are deja 19 operatii estetice

Recommended Posts

La 23 de ani are deja 19 operatii estetice

 

stire9890image.jpg

 

 

Belinda s-a nascut in Spania, de unde a emigrat cu parintii in Mexic, cand avea 5 ani. La doar 10 ani, micuta a fost distribuita intr-un serial pentru copii, care s-a bucurat de un real succes.

A urmat inregistrarea a 3 albume muzicale, care s-au vandut in mai bine de 3 milioane de exemplare in toata lumea si doua nominalizari pentru premiile Latin Grammy si, de asemenea, mai multe proiecte cinematografice.

 

In 2008, la 19 ani, Belinda a disparut pentru cateva luni din atentia presei, pare-se pentru a pregati un nou album.

Cand s-a intors, insa, fanii vedetei au remarcat o serie de schimbari la ea. In primul rand, nasul Belindei s-a micsorat considerabil. Conform presei mexicane, cantareata a suferit mai multe interventii chirurgicale pentru a-si corecta forma nasului.

 

 

belinda2.jpg

 

 

De asemenea, silueta androgina a tinerei a cunoscut si ea cateva imbunatatiri, zvonindu-se ca Belinda si-a facut un implant cu silicon destul de modest, pentru a avea un decolteu mai apetisant si si-a injectat grasime in posterior si in zona coapselor.

 

 

belinda6.jpg

 

 

Desi Belinda spune ca schimbarile care au survenit asupra siluetei ei sunt efectul unor exercitii fizice, revista “Fama” sustine ca tanara si-a facut nu mai putin de 19 operatii estetice, pentru a obtine fizicul perfect din prezent.

 

 

 

belinda1d.jpg

 

Sursa : MTV.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...