Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KeLLy

A slabit spectaculos sau este vorba doar de Photoshop? Beyonce, picioare mult prea subtiri in imaginile din timpul unui concert

Recommended Posts

A slabit spectaculos sau este vorba doar de Photoshop? Beyonce, picioare mult prea subtiri in imaginile din timpul unui concert

 

stire9904image.jpg

 

 

Beyonce, in varsta de 31 de ani, a impus un embargou foto asupra noului ei turneu mondial, "Mrs Carter Show". Motivul este, se pare, aparitia in presa a unor imagini deloc flatante de la Superbowl.

Mai nou, superstarul pop are propriul fotograf care o insoteste in turneu si niciun fotograf neautorizat nu are voie sa intre la concertele ei.

 

 

Rezultatul acestei cenzuri sunt o serie de imagini in care cantareata este surprinsa doar din unghiuri care o avantajeaza.

 

 

beyonce11.jpg

 

 

Mai mult decat atat, picioarele vedetei, cunoscute pentru soldurile proeminente si voluptoase par sa-si fi redus considerabil diametrul. Sa fie vorba despre un nou regim de slabit sau editorul foto a folosit putin Photoshop inainte de a publica imaginile?

 

 

beyonce3y.jpg

 

 

Turneul lui Beyonce a debutat in Serbia, pe 15 aprilie si, in prezent se desfasoara in Marea Britanie. Din iunie, cantareata va ajunge in SUA. 

 

 

beyonce22.jpg

 

Sursa : MTV.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...