Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KeLLy

Dave Gahan, solistul Depeche Mode, inconjurat de femei la Bucuresti

Recommended Posts

Dave Gahan, solistul Depeche Mode, inconjurat de femei la Bucuresti

 

 

stire9961image.jpg

 

Artistul va avea cabina proprie in culise, dar si o echipa aflata exclusiv la dispozitia sa… alcatuita numai din femei!

 

 

Astazi, Dave Gahan implineste 51 de ani si arata mai bine ca oricand, conform primelor recenzii realizate dupa startul noului turneu mondial care ii va aduce pe pionierii muzicii electronice si la Bucuresti.

 

 

Artistul se afla in forma maxima si este foarte meticulos cu ritualul de pregatire dinaintea fiecarui show. Acesta va avea la dispozitie o cabina exclusiv pentru el, amenajata minimalist, in culori foarte inchise.

Dave recunoaste de altfel ca negru este culoarea sa preferata si ca intunericul il inspira, de aceea insista ca in camera lui sa nu patrunda lumina naturala, iar peretii sa fie decorati cu draperii negre.

 

 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=diT3FvDHMyo

 

 

De toate aceste detalii va avea grija o asistenta de productie ce va fi la dispozitia artistului pe toata durata vizitei la Bucuresti. Ea nu va fi insa singura femeie din echipa personala a lui Dave Gahan, acesta solicitand in mod expres ca in backstage, cabina lui sa fie supravegheata de o femeie - agent de paza!

Mai mult decat atat, de pregatirea fizica a solistului dinaintea concertului se va ocupa tot o femeie, maseur profesionist si instructor de fitness din Bucuresti.

 

 

Nu doar relaxarea si antrenamentul fizic fac parte din ritualul zilnic al lui Dave Gahan, ci si dieta sanatoasa. Solistul se mentine cu un meniu alcatuit din alimente proaspete, organice, atent pregatite de bucatarul personal care insoteste trupa pe toata durata turneului. Cumparaturile pentru catering vor fi facute in dimineata concertului de la Bucuresti, chiar de catre reprezentantii Depeche Mode.

 

 

Sursa : MTV.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...