Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KeLLy

Avril Lavigne refuza sa se maturizeze in noul videoclip 'Here's to never growing up'

Recommended Posts

Avril Lavigne refuza sa se maturizeze in noul videoclip 'Here's to never growing up'

 

 

stire9966image.jpg

 

 

Avril Lavigne se poate declara norocoasa. In general, timpul nu iarta pe nimeni, dar artista in varsta de 28 ani se poate lauda inca cu un look fresh, de adolescenta, in videoclipul piesei "Here's to never growing up".

Cu siguranta, Avril vrea sa ramana vesnic tanara si plina de energie, iar fizicul o ajuta cat se poate de mult. In imaginile din clip, desi au trecut 12 ani de la prima aparitie a cantaretei, Avril nu pare sa fi imbatranit deloc. Artista promoveaza acelasi stil cool, adorat de adolescentii rebeli si dornici sa incalce regulile.

 

 

Avril Lavigne s-a intors la scoala, iar actiunea clipul se desfasoara in cadrul unui bal, unde cantareata si prietenii sai provoaca o debandada de nedescris. Imbracata in rochie si cu ochii puternic conturati cu negru, Avril zguduie scena si face un show de zile mari in cele aproximativ patru minute ale clipului.

 

 

 

 

Avril Lavigne le-a promis fanilor ca va lansa si un nou album, dar cantareata nu ne-a oferit prea multe detalii despre viitorul material discografic.

 

 

Sursa : MTV.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...