Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KeLLy

Miley Cyrus s-a maturizat. O dovedesc colaborarile pentru viitorul sau album

Recommended Posts

Miley Cyrus s-a maturizat. O dovedesc colaborarile pentru viitorul sau album

 

 

stire9980image.jpg

 

 

Miley Cyrus si-a propus ca in aceasta vara sa isi lanseze primul single care va fi inclus pe viitorul sau material discografic. Zvonurile lansate in jurul acestui album sunt numeroase si pentru a elucida misterul care planeaza asupra subiectului, Kelly Osbourne, cea mai buna prietena a lui Miley Cyrus, a facut cateva dezvaluiri.

"Veti vedea o Miley Cyrus mult mai matura", a declarat Kelly Osbourne.

 

 

Afirm.atia lui Kelly Osbourne se bazeaza pe faptul ca dificultatile prin care a trecut Miley in relatia cu actorul australian Liam Hemsworth au folosit drept sursa de inspiratie pentru noul material.

Mai mult decat atat, chiar Miley Cyrus a afirmat in luna aprilie ca va pune munca la viitorul album mai presus de relatia sa cu Liam. Nu stim daca lucrurile au stat chiar asa, cert este ca presa a speculat si s-au scris numeroase lucruri despre o posibilia despartire a celor doi.

Una dintre finalistele show-ului "American Idol" - Sezonul 12, Angie Miller si-a exprimat interesul pentru o colaborare cu Miley. Asemanarea izbitoare dintre cele doua cantarete pare a fi unul dintre motivele pentru care Miller isi doreste sa lucreze cu Cyrus.

 

 

Maturizarea lui Miley si schimbarea de directie in cariera muzicala au putut fi observate si prin colaborarea pe care tanata artista a avut cu Snoop Lion pentru piesa "Ashtrays and Heartbreaks".

Ramane de vazut ce ne va pregati Miley in viitorul apropiat. Crezi ca era cazul ca fosta vedeta Disney sa isi organizeze putin cariera?

 

 

Sursa : MTV.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...