Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KeLLy

The Hangover a fost votata de catre britanici cea mai buna comedie din istorie

Recommended Posts

The Hangover a fost votata de catre britanici cea mai buna comedie din istorie

 

 

 

 

51480098.jpg

 

The Hangover / Marea mahmureala a fost votat de catre britanici drept cea mai buna si amuzanta comedie din istorie, noteaza The Sun.




Filmul cu Bradley Cooper si Zack Galifianakis a fost aleasa de britanici cea mai buna comedie. La finalul lunii, fanii se vor bucura sa vada cea de-a treia parte a seriei, care se anunta exploziv de amuzanta. De aceasta data, mahmureala se muta in Las Vegas, locul perfect pentru a intra in bucluc si te distra la maxim. Alaturi de staruri, revine si Mr.Chow, unul dintre cele mai nebune personaje ale seriei.



Seria se invarte in jurul aventurilor pe care trei prieteni Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) si Alan (Zach Galifianakis) le au dupa o noapte de betie crunta. Hollywood Reporter nota in urma cu cateva luni ca cei 3 actori cereau cate 15 milioane de dolari fiecare pentru Hangover 3. Cele trei staruri care au realizat doua dintre cele mai profitabile comedii din istorie luau in 2009 cand a fost lansat "The Hangover" un salariu de cel mult un milion de dolari fiecare.



Fara indoiala, The Hangover a fost comedia verii in 2009. Filmul a adus venituri de peste 460 de milioane de dolari si se afla pe locul 6 in topul peliculelor cu cele mai mari incasari in 2009. Filmat in Bangkok, The Hangover 2 (2011) devenit cea mai profitabila comedie a tuturor timpurilor, cu incasari de 86,5 milioane de dolari dupa doar primul weekend.

 

 

thehangover.jpg

 

 

Sursa : hmultiplex.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

The Hangover ( 1 & 2 ) sunt cele mai tari filme de comedie. De abia astept partea a 3-a, care va fi si mai amuzanta decat celelalte doua, din cate am auzit.

 

Chiar si filmul din 2009 este acum apreciat de cei carora le plac filmele bune de comedie, insa cred ca cel de-al doilea din 2011 are mai multa actiune si mult mai multe faze comice.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...