Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

"Golden Boy" şi-a găsit echipă. Isco a bătut palma cu un club din Premier League

Recommended Posts

6iTG04w.jpg

 

 

De un an de zile, cele mai mari cluburi ale Europei sunt pe urmele celui mai bun tânăr jucător al continentului, distins cu trofeul "Golden Boy" în 2012, echivalentul "Balonului de Aur" pentru fotbaliştii sub 21 de ani. Isco Alarcon (21 de ani), mijlocaşul Malagăi, a impresionat în cupele europene cu echipa antrenată de Manuel Pellegrini şi a ajuns şi la echipa naţională a lui Del Bosque.

 

Potrivit presei din Spania, Isco şi-a găsit în sfârşit echipă. E vorba deManchester City, echipă la care va ajunge şi tehnicianul chilian al echipei andaluze. Interesul pentru Isco al "cetăţenilor" nu este nou, dar a fost intensificat odată cu sosirea spaniolilor Txiki Begiristain şiFerran Soriano la Manchester.

 

Îl urmează pe Pellegrini la vicecampioana Angliei

 

Cei doi au ţinut neapărat să-l transfere pe cel mai promiţător tânăr fotbalist spaniol şi se pare că au şi reuşit. AS scrie că Isco a bătut deja palma cu City, operaţiune grăbită de interesul celor de la AS Monaco pentru mijlocaş.

 

Se pare că şi Pellegrini a avut un cuvânt de spus, chilianul dorind să-l ia cu el în Albion pe fotbalistul său de la Malaga. După ce mijlocaşul şi clubul vicecampion în Anglia s-au înţeles, a mai rămas doar ca City să se înţeleagă cu Malaga asupra sumei pe care o va plăti pentru transferul său. Clauza de reziliere a "Băiatului de Aur" este de 35 de milioane de euro, iar "cetăţenii" încearcă să reducă puţin din această sumă, profitând de nevoia acută de bani a andaluzilor.

 

La City mai evoluează doi spanioli: David Silva (27 de ani) şi Denis Suarez (19 ani).

 
Sursa : eGaming.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca Pellegrini va merge la City, e foarte posibil sa-l urmeze si Isco. E un jucator "inventat" de el si probabil pustiul il priveste ca pe un mentor. Cred ca ar fi un pas inainte pentru el. Malaga inteleg ca are probleme financiare mari si la anul nu va mai fi ce a fost anul acesta.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...