Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KeLLy

Fast and Furious 6 a primit recenzii neasteptat de bune

Recommended Posts

Fast and Furious 6 a primit recenzii neasteptat de bune

 

 

23278305.jpg

 

 

Regizat de Justin Lin si cu Vin Diesel si Dwayne Johnson in rolurile principale, cel de-al saselea film din seria Fast and Furious se anunta a fi unul dintre cele mai asteptate productii ale anului. Iar recenziile pe care le-a primit cu mai putin de doua saptamani inainte de lansarea oficiala nu fac decat sa intareasca ideea.


Filmul regizat de taiwanezul Justin Lin, cel care si-a pus semnatura si pe Fast Five, Fast and Furious si The Fast and the Furious: Tokyo Drift, ii aduce in prim plan pe Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster si Dwayne Johnson, dar si nume noi ca Luke Evans si Gina Carano.

Cu un scor aproape perfect de 91% oferit de cei de la rottentomatoes.com si cu un procentaj de 98% din partea fanilor care isi doresc sa vada noul film al seriei, Fast and Furious 6 a fost laudat de majoritatea criticilor, dovada fiind recenziile care au aparut in presa din intreaga lume.


"Noul film al francizei nu va face decat sa ii imbogateasca pe cei de la Universal. Oricat de ciudata va fi actiunea, cu siguranta va oferi publicului ceea ce isi doreste. Iar revenirea lui Michelle Rodriguez este un bonus", scriu cei de la Hollywood Reporter.

Si cei de la Variety sunt de parere ca fanii vor fi mai mult decat incantati de continuarea francizei: "Fanii fideli, dar si cei trecatori o sa fie multumiti de aceasta productie de o maiestrie superioara de actiune".

"Nemultumitii sa stea deoparte. Fast and Furious 6 ofera tot ceea ce trebuie: actiune non-stop, cascadorii iesite din comun", sunt de parere si cei de la Total Film.


Si cei de la Digital Spy au o parere buna despre productia celor de la Universal: "O combinatie castigatoare intre cascadorii extraordinare, lupte intre barbati musculosi si intrigi".

 

31559786.jpg

 

 

 

 

De la jaful din Rio unde au lovit serios imperiul unui rege al drogurilor si au adus 100 de milioane de dolari echipajului, Dom (Vin Diesel) si Brian (Paul Walker) s-au despartit si au colindat lumea. Faptul ca nu se pot reintoarce acasa si ca traiesc mereu fugind de bratul legii a facut ca vietile lor sa fie incomplete. Intre timp, Hobbs (Dwayne Johnson) a dat de urma unei organizatii de mercenari extrem de duri si de bine pregatiti a carei retea se intinde pe teritoriul a 12 tari si a carui lider (Luke Evans) are ca mana dreapta o pe persoana pe care Dom o iubea, dar pe care o credea moarta: Letty (Michelle Rodriguez).

Singura cale de a distruge organizatia este sa o infrunte in strada. Asa ca Hobbs il roaga pe Dom sa isi reuneasca echipa in Londra. Rasplata? Anularea pedepselor pentru intreaga echipa si posibilitatea de se intoarce acasa si de a-si reintregi familiile.

 

69717910.jpg

 

 

In 2011, Fast Five a facut peste 626 milioane de dolari cu un buget de 125 de milioane de $. Vin Diesel a promis ca noul film va aduce o parada de masini ametitoare si curse care te vor tine lipit de scaun la cinema. La nivel global, seria Furios si iute a facut incasari totale de 1.6 miliarde de dolari si mai mult ca sigur ca va ajunge la 2 miliarde dupa lansarea celui de-al saselea film.

 

 

Sursa : hmultiplex.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Deabea ce l-am vazut ieri la Cinema, e un film de nota 10. Merita toti banii. Sfarsitu este cel mai bestial. Se pare ca in urmatoarea parte v-a aparea si Jason Statham dupa ce l-a omorat pe Han.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Abea asteptam sa apara. Ieri am fost la cinema si l-am vazut. Un film absolut exceptional.(Sunt curios de cate ori o sa il vad cand apare 1080p :)) ).

Acum nu ramane decat sa astept Fast Seven. :X

Share this post


Link to post
Share on other sites

Super tare filmu.Merita vazut:X:X nota 10+

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...