Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Paulo Sergio și-a găsit echipă și va antrena din nou în Champions League

Recommended Posts

doot34.jpg

 

De numele portughezului Paulo Sergio se leagă recordul de puncte realizat de o echipă din România în grupele UEFA Champions League, iar această realizare a cântărit serios în momentul în care tehnicianului i s-a oferit un angajament din partea unei echipe care va evolua și în sezonul viitor în cea mai tare competiție inter-cluburi.

 

O lună a stat Paulo Sergio fără angajament, după ce a fost demis de la CFR Cluj, fără să cunoască victoria în nouă meciuri oficiale jucate în 2013. În vârstă de 45 de ani, tehnicianul a primit o propunere din partea noii campioane din Cipru, APOEL Nicosia, după cum anunță presa cipriotă, citată de stiridesport.ro.

 

Se pare că APOEL nu va mai continua cu sârbul Ivan Jovanovic, de care se leagă cel mai lung parcurs al echipei cipriote în UEFA Champions League, în sezonul trecut. Formația din Nicosia a ajuns, atunci, până în sferturile de finală ale competiției, de unde a fost eliminată de Real Madrid.

 

Paulo Sergio nu a fost singura variantă pentru conducerea lui APOEL, care l-a avut în vedere și pe un alt portughez: Pedro Emanuel.

 

Sursa : digisport.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...