Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Reghecampf pleacă de la Steaua! “Nu fac astfel de lucruri murdare“

Recommended Posts

9oOrrLy.jpg

 

 

UPDATE Ora 23:20. Antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, și-a mai îmblânzit tonul când a ajuns la conferința de presă de după meciul cu Viitorul.

 

“Jucătorii care au greşit îşi vor căuta alte echipe. E păcat pentru ei, că sunt tineri şi nu-şi fac meseria aşa cum trebuie. I-am atenţionat toată săptămâna că n-o să iert aşa ceva! Şi totuşi s-a întâmplat. Au fost greşeli personale, goluri primite uşor, dar nu bănuiesc pe nimeni, am încredere în jucători.

 

Colaborarea mea cu patronul nu are de-a face cu ce face el, că se bucură că a bătut Viitorul. Nici nu cred că s-a bucurat. Am zis că din vară voi pleca, dar am spus că ne trebuie jucători. Luni mă voi întâlni cu Gigi, trebuie să vorbim. După un asemenea meci trebuie luate măsuri, nu se poate trece uşor peste aşa ceva“, a spus Reghecampf.

 

 

UPDATE Ora 23:00. Reghecampf și-a continuat tirada la Digi Sport Special:

“Mie nu-mi place să pierd niciun meci. Vreau să câștig, vreau să mă calific în grupele Champions League, vreau să mă calific în primăvara Champions League. Eu am spus că dacă nu se vor lua măsuri urgente la finalul acestui campionat, în privina lotului, atunci, probabil, voi pleca“, a mai spus antrenorul Stelei.  

 

 

UPDATE Ora 22:05. Reghecampf a intrat și telefonic la “Digi Sport Special“

 

“Am spus că sunt supărat pe atitudinea jucătorilor și am dat și nume. Eu am spus că nu voi participa niciodată la lucruri necurate și nu mă voi bucura atunci când avem o asemenea atitudine pe teren și asemenea rezultate“, a spus Reghecampf la Digi Sport.

 

Antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, era extrem de nervos la finalul partidei cu Viitorul. Într-o intervenție ÎN DIRECT la “Digi Sport Special“, Reghe a lăsat de înțeles că nu va mai continua la Steaua.

 

“Sincer, nu-mi arde de glume şi de râs pentru că prestaţia anumitor jucători în această seară a fost dezastruoasă, iar acest lucru ne dă de gândit pentru viitor. Sunt convins că oamenii din club se vor gândi ce trebuie pentru Steaua.

 

Îmi cer scuze față de suporteri, îmi pare rău pentru oamenii care au venit la stadion, pentru greșelile lui Iancu, Gardoș și Bratu. Dar, din vară, cu siguranță, va continua altcineva activitatea aici, pentru că eu nu fac asfel de lucruri murdare la Steaua. Eu vreau să îmi fac treaba cu capul sus. Eu am altă mentalitate. Eu vreau să merg în Champions League, să câlştig meciuri.“, a spus Reghecampf la Digi Sport.

 

Laurențiu Reghecampf a venit la Steaua în vara lui 2012. Este primul care a câștigat campionatul din primul an atât ca fotbalist, cât și ca antrenor.

 

A câștigat grupa în UEFA Europa League, din care a făcut parte alături de VfB Stuttgart, FC Copenhaga și Molde FC, apoi a eliminat Ajax Amsterdam, din optimile de finală ale competiției. A obținut o victorie istorică împotriva lui Chelsea, care la acel moment era deținătoarea trofeului UEFA Champions League și care la finalul acestui sezon a cucerit UEFA Europa League.

Laurențiu Reghecampf a venit la Steaua în vara lui 2012. Este primul care a câștigat campionatul din primul an atât ca fotbalist, cât și ca antrenor la gruparea din Ghencea.

 

A câștigat grupa în UEFA Europa League, din care a făcut parte alături de Vfb Stuttgart, FC Copenhaga și Molde FC, apoi a eliminat Ajax Amsterdam, din optimile de finală ale competiției. A obținut o victorie istorică împotriva lui Chelsea, care la acel moment era deținătoarea trofeului UEFA Champions League și care la finalul acestui sezon a cucerit UEFA Europa League.

 

Patronul echipei a fost șocat de anunțul făcut de Laurențiu Reghecampf la finalul partidei. ÎN DIRECT la Digi Sport, acesta și-a exprimat punctul de vedere:

"Nu știu. Eu am vorbit ieri cu el și omul nu mi-a spus că nu va continua. Dacă nu va continua, fiecare om face ce vrea. Crede că am făcut noi vreun aranjament! N-am ce să-i fac dacă el nu mă cunoaște pe mine.

 

N-are ce să schimbe el la Steaua. Dacă e nemulțumit de relația cu mine, o să-l sun. E fraier, n-are de ce să se scuze. Eu sunt patronul echipei, care e problema?

 

Dacă eu sunt fericit că scapă nașul, care e problema? S-a întâmplat cu Bratu. El crede că am vorbit eu și cu MM să facă Bratu 11 metri. Mi se...era să zic o prostie acuma!", a spus Gigi Becali la Digi Sport.

 

Eu nu stric o prietenie dintr-o declarație a lui. Atât a durat frăția și prietenia noastră? La primul eșec mă învinuiești și dai vina pe mine? E treaba lui. Nu am niciun fel de problemă. Nu stau să mă supăr acuma, să am orgolii cu antrenorul meu, cu care am făcut mari performanțe în Țara Românească. Totuși, mă deranjează“, a mai spus Becali. 

 

Sursa : digisport.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

OIER prost...ce sa-i ceri :| Nici nu stie sa minta...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Reghe e un antrenor foarte bun, acesta a reusit performanta sa reziste un an intreg la Steaua dupa mult timp. A reusit sa creeze o relatie cu jucatorii incat si cu patronul, prin urmare au facut o echipa buna.Parerea mea este ca Reghe ar trebui sa contiunue la Steaua cel putin inca 1 sezon pentru ca poate duce aceasta echipa in primavara U.C.L.. Dar trebuie sa mai aduca niste jucatori pentru ca, cu jucatori ca Rocha si Bratu nu poti face performanta.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...