Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Becali s-a interesat de Chițu înainte să se predea

Recommended Posts

ieypeWt.jpg

 

Viitorul a făcut un pas mare în lupta pentru salvarea de la retrogradare, după victoria obținută în Ghencea, cu scorul de 5-2. (VIDEO AICI)

 

Unul dintre jucătorii care au strălucit pe teren a fost Aurelian Chițu, cel care a punctat de două ori împotriva campioanei din acest sezon. De asemenea, atacantul Viitorului s-a aflat la prima dublă din Liga I. 

 

Evoluția lui Chițu (ÎN CENTRUL FOTOGRAFIEI) nu a rămas fără ecou, el devenind imediat una dintre țintele fixate de patronul Stelei. Gheorghe

Hagi a declarat, în direct la Fotbal Club, că Gigi Becali s-a interesat de serviciile vârfului său, cu doar câteva ore înainte să fie condamnat. 

 

"Chiar dacă trecea printr-un moment destul de dificil, Gigi m-a întrebat după meci dacă îl dau pe Chiţu. Mă chemase la Palat dimineață să vorbim. Este un fotbalist pe care îl doreşte mai multă lume, este foarte bun în plan colectiv. A făcut un meci extraordinar, mai are de lucrat. Noi suntem deschiși, are oferte și de aici și de afară. În ultima lună a crescut foarte tare. Deocamdată nu este însă nimic concret", a spus "Regele".

 

Sursa : digisport.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Unde sa-l mai bage si pe asta? Steaua are 4 jucatori de banda in momentul de fata: Chipciu, Popa, Tanase, Stanciu. Mai pot juca acolo Mihai Costea, Parvulesc si Iancu.

 

Nu mi se pare o achizitie cine stie ce, decat daca vinde pe distrusu' de Tanase.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca nu il vinde pe Tanase de ce sa mai ia alt jucator in banda? Adica ai 4 si mai iei unu?:|

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...