Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Craiova, aproape de revenire? Damila vizează transformarea în Universitatea

Recommended Posts

WOycdnE.jpg

 

 

Exclusă din fotbalul românesc în urmă cu aproape doi ani, Universitatea Craiova și-a câștigat în justiție dreptul se a se reînscrie în competiție. Cum însă deocamdată lipsesc jucătorii, lucrurile par să treneze, dar oltenii ar putea primi o nesperată mână de ajutor.

 

Damila Măciuca este clasată în prezent pe locul 3 în cea de-a doua serie și păstreaza șanse teoretice de promovare în primul eșalon. Corona Brașov și ACS Timișoara sunt însă mult mai bine clasate, cu 6, respectiv 5 puncte în față, dar, potrivit ziuanews.ro, și aici există o situație specială. Brașovenii au probleme cu stadionul pe care ar trebui să evolueze pe viitor și ar putea să nu primească licența pe 29 mai, situație în care echipa antrenată de Claudiu Niculescu s-ar trezi în primul eșalon.

 

În cazul în care se va întâmpla acest lucru, cei doi patroni ai Damilei și-ar dori să învie Universitatea Craiova. Echipa s-ar muta în Cetatea Banilor și ar urma să preia treptat culorile și palmaresul, având susținerea Primăriei, în timp ce Adrian Mititelu va fi menținut într-o funcție de conducere. Conform ziuanews.ro, Damila s-ar putea transforma în Universitatea din primul an. Pentru ca demersul să fie regulamentar, mai întâi ar trebui să-și mute sediul social la Craiova, modificându-și apoi forma juridică a clubului. Ulterior ar urma negocierile cu Adrian Mititelu pentru preluarea palmaresului și culorilor.

 

“Am vorbit pe lângă doamna primar Olguța Vasilescu. Pentru noi ar fi cea mai bună variantă să jucăm la Craiova. Ne dorim performanță, dar nu vrem să deranjăm pe nimeni.

 

Dacă cei de la Craiova sunt de acord, ne așezăm la masă și găsim o soluție. Ne dorim să fie de acord toți oamenii din oraș cu această mutare”.

 

Sursa :  digisport.gif

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

O iubire alb-albastra :X.

Sper sa revina acest club are traditie,suporteri si multe alte lucruri ce lipsesc la mai toate echipele din liga 1.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Super, de abia astept sa revina in liga I o echipa cu traditie cum e Craiova. Dupa ce 2 echipe de traditie au retrogradat din cauza licentei, cred ca va fi si mai interesant cand vor reveni toate in Liga I.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ar fi pacat sa revina sub forma asta. Craiova este un club prea mare, ca sa fie de fapt un hibrid, o fuziune creata pentru acest lucru. Uitati cum au facut cei de la Timisoara, cu echipa aceea din Recas. Suporterii s-au intors la o echipa de prin Liga a 4-a sau a 5-a. Cred ca la fel se va intampla si la Craiova. Mi-e greu sa cred ca fanii vor accepta o fuziune.

 

Craiova are loc rezervat in Liga a 2-a. Isi fac lot, se inscriu, promoveaza si aia e. Pentru un an, n-au de ce sa-si pateze istoria. Problema este ca Mititelu am inteles ca nu prea vrea sa investeasca cine stie ce, probabil nu mai are bani. In plus, am inteles ca se implica el iar ca boul sa puna antrenori, sa faca lot. Il pusese Manager general pe Ilie Balaci. De ce credeti ca a plecat? A zis la Fanatik, Mititelu il pusese de marioneta acolo. El deja il pusese pe Ticleanu antrenor fara sa-l intrebe pe Balaci.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...