Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Cîrțu poate lipsi de pe bancă în ultimele 2 etape! "Medicul m-a bulversat"

Recommended Posts

VJgD3Ej.jpg

 

CSMS Iași ar putea disputa ultimele două meciuri din actuala stagiune de campionat fără antrenorul Sorin Cîrțu pe bancă, din cauza unor probleme de sănătate pe care acesta le invocă.

 

Se știe că, de ani buni, Cîrțu suferă de hipertensiune, iar problemele cardiace îi fac din nou neajunsuri. Va trebui să efectueze o coronografie și speră să găsească înțelegere la șefii clubului. În ultimele două etape, CSMS Iași joacă la Piatra Neamț și pe teren propriu, cu FC Vaslui.

 

"S-ar putea să nu mai stau pe bancă la ultimele meciuri. Am făcut o electrocardiogramă şi mi s-a recomandat să fac o coronografie. De 5-6 ani sunt hipertensiv, dar ce mi-a spus acum medicul m-a cam bulversat. Probabil voi merge la Timişoara să fac coronografia. Vreau să discut cu preşedintele clubului, Florin Prunea şi cu domnul primar Gheorghe Nichita şi poate vor fi de acord să nu mai stau pe bancă la ultimele două meciuri de campionat", a declarat Sorin Cîrţu, vineri, în cadrul unei conferințe de presă.

 

Chinuit de problemele cu inima, antrenorul s-a enervat, din cauza lipsei de profesionalism a unor jucători din lotul său. Portarul Andrei Bălan și-a programat nunta duminică, în ziua dinaintea meciului cu Ceahlăul Piatra Neamț, Bogdan Straton și Marius Onofraș sunt nași, în condițiile în care ieșenii au mai mulți jucători accidentați.

 

"După ce că am mai mulţi jucători suspendaţi şi accidentaţi, Bălan are nuntă duminică, iar naşi sunt Onofraş şi Straton. Ce fel de profesionist eşti tu, care îţi programezi nunta într-un asemenea moment?! Eu aş vrea să-i am pe toţi luni la meci, dar ce fac? Îi aduc de la nuntă?! Să decidă conducerea clubului ce face în cazul lor", a mai spus tehnicianul.

 

Ceahlăul Piatra Neamț - CSMS Iași se joacă luni, 27 mai, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Fazele VIDEO se văd în timp REAL pe site-ul digisport.ro și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.

 

Sursa : digisport.gif

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cu sau fara antrenor CSMS IASI e retrogradata ,Cirtu va pleca.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pana nu se implica cineva financiar la aceasta echipa, nu vor face performanta adica macar ramanerea in Liga 1. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...