Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KeLLy

Snoop Lion si Miley Cyrus au lansat videoclipul piesei 'Ashtrays and heartbreaks' - VIDEO

Recommended Posts

Snoop Lion si Miley Cyrus au lansat videoclipul piesei 'Ashtrays and heartbreaks' - VIDEO

 

 

stire10128image.jpg

 

 

Colaborarea dintre Snoop Lion si Miley Cyrus a fost o surpriza pentru fanii celor doi, avand in vedere stilurile de muzica diferite promovate de cei doi. Prima piesa cantata impreuna se intituleaza "Ashtrays and heartbreaks" si a fost lansata la inceputul acestei primaveri.

Snoop Lion pare sa aiba mare incredere in aceast material muzical realizat in colaborare cu Miley Cyrus, dovada ca a decis sa promoveze piesa si prin intermediul unui videoclip.

 

 

Videoclipul "Ashtrays and heartbreaks" ii prezinta pe cei doi artisti prin imaginii proiectate pe diferite suprafete, precum ferestre, vitrine de magazine si o pereche de ochelari cu ramele in forma de inima.

Snoop Lion si Miley Cyrus sunt spectatori in cadrul catorva scene, printre care se numara o despartire dintre doi indragostiti si o eventuala impacare a acestora.

 

 

 

 

Piesa este inclusa pe albumul "Reincarnated", primul disc al lui Snoop Dog din postura de artist reggae. Albumul a debutat pe locul 16 in top Billboard 200 si s-a vandut deja in peste 40 000 de exemplare pana in prezent, potrivit Nielsen SoundScan.

 

 

Nici Miley Cyrus nu isi neglijeaza cariera muzicala, desi in ultima perioada vedeta a fost in atentia presei mai mult din cauza vietii personale tumultoase. In cadrul galei Billboard Music Awards 2013, Miley a anuntat ca noul sau single "We can't stop" va fi lansat pe 3 iunie.

 

Sursa : MTV.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...