Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KeLLy

Steven Seagal va deveni ambasadorul industriei de armament din Rusia

Recommended Posts

Steven Seagal va deveni ambasadorul industriei de armament din Rusia

 

 

18612397.jpg

 

 

Rusia isi doreste ca actorul sa devina ambasadorul industriei de armament din tara, aceasta alaturare fiind gandita datorita numeroaselor filme de actiune in care a jucat si a atasamentului pe care l-a aratat pentru arme, scriu cei de la Huffington Post.

Dimitri Rogozin, viceprim-ministrul Rusiei, a declarat ca Seagal ar putea conduce o campanie de promovare a fabricii de armament Degtarev, cei doi facand o vizita acolo la sfarsitul saptamanii trecute.

"Daca esti pregatit sa lupti cu companiile americane atat in ceea ce priveste forta, cat si intelectul, si daca americanii sunt pregatiti sa te promoveze si sa te sustina, aceste lucruri inseamna ca am gasit noi metode de a lucra pe pietele de comercializare a armamentului" a declarat Rogozin.

Steven Seagal este recunoscut pentru legaturile pe care a incercat sa le creeze intre rusi si americani, el aflandu-se la baza mai multor intalniri care au avut loc intre oficialii celor doua tari. Steven Seagal si-a facut debutul in cinematografie in anul 1987, iar pe parcursul acestor ani a jucat in numeroase filme de actiune fiind Hard to Kill (1990), Under Siege (1992), Under Siege 2 (1995), The Patriot (2001), Half Past Dead (2002), Machete (2010).

 

 

Sursa : hmultiplex.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...