Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KeLLy

Magie dincolo de scenariu cu Now You See Me: Jaful perfect

Recommended Posts

Magie dincolo de scenariu cu Now You See Me: Jaful perfect

 

 

foto1yb.jpg

 

 

In premiera din 14 iunie, filmul Now You See Me: Jaful perfect aduce iluzionismul si imprevizibilul atat pe marile ecrane din tara, cat si in Centrul Vechi din Bucuresti, unde talentatul magician Andrei Girjob isi va convinge publicul ca magia exista cu adevarat, prin spectacole uimitoare.

Cu carti de joc care dispar, reapar in locuri neasteptate sau isi schimba culoarea in mod inexplicabil, in mainile lui Andrei Girjob, pachetul de carti va capata personalitate proprie. Spectacolele sale de close-up magic vor putea fi savurate mai intai la cafeneaua InFusion Cafe&Bistro, joi, 13 iunie, de la ora 21.00, apoi la The Barrell, vineri, 14 iunie, de la ora 22.00 si la final in Brauhaus, sambata, 15 iunie, de la ora 21.30.



Filmul Now You See Me: Jaful Perfect spune povestea uneia dintre cele mai faimoase echipe de iluzionisti din lume. Membrii acesteia jefuiesc afaceristi corupti in timpul reprezentatiilor si isi rasplatesc publicul cu banii furati, umindu-i in acelasi timp cu trucuri exceptionale. Agentii FBI se afla pe urmele lor, insa iluzionistii sunt, surprinzator, mereu cu un pas inaintea legii.



Regizat de Louis Leterrier (infruntarea titanilor), filmul reuneste o distributie de exceptie din care fac parte Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Melanie Laurent, Isla Fisher, Dave Franco, Common, Jose Garcia, Michael Caine si Morgan Freeman.

 

 

 

Sursa : hmultiplex.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...