Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Korleone

Adi Rocha și-a găsit echipă! A semnat cu fostul club al lui Oleg Protasov

Recommended Posts

w0gzvd.jpg

Coșmarul lui Adi Rocha a luat sfârșit! Atacantul brazilian în vârstă de 27 de ani și-a luat "adio" de la Steaua și a semnat cu o echipă retrogradată din prima ligă japoneză. 

 

Rocha a semnat cu Gamba Osaka, o formație care a cucerit Liga Campionilor Asiei în 2008, la capătul celui mai glorios sezon din istoria clubului. După câteva campionate excelente însă, Gamba a cunoscut o cădere drastică și a terminat doar pe locul 17 în acest sezon, după trei clasări consecutive pe podiumul din Japonia.

2j0iobd.jpg

Rocha pleacă de la Steaua după numai un sezon, în care a marcat 9 goluri în 16 meciuri de Liga 1. De 11 ori a fost titular, dar criticile permanente ale patronului Gigi Becali au făcut ca randamentul brazilianului să scadă de la etapă la etapă. Doar două din cele nouă goluri ale brazilianului au fost marcate în 2013! În România, el a mai jucat la Concordia Chiajna, tot sub comanda lui Laurențiu Reghecampf, care l-a reperat în Germania, la Energie Cottbus. 

 

Va fi vedeta echipei

La Gamba, Rocha va fi coleg cu doi conaționali, dar niciunul dintre aceștia nu a avut o carieră impresionantă în fotbalul mare. BrazilianulPaulinho de Oliveira s-a afirmat tot în ligile inferioare din Japonia, în vreme ce Leandro Da Silva are vastă experiență în fotbalul arab.

De altfel, la Gamba Osaka joacă doar patru stranieri - cei trei brazilieni și sud-coreeanul Oh Jae-Suk. Echipa alb-albastră joacă pe un stadion de 20.000 de locuri și are ca obiectiv promovarea imediată în primul eșalon.

 

De-a lungul istoriei sale, la Gamba au antrenat nume precum Frederic Antonetti și Josip Kuze, printre cei mai cunoscuți foști fotbaliști ai echipei numărându-se Patrick M'boma, Serghei Aleinikov, Marcelinho Carioca și fostul antrenor stelist Oleg Protasov.

 

Sursa:n653si.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...