Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

RaduReleu

Steaua joacă în Champions League! A primit o pedeapsă cu suspendare și e sub supravegherea UEFA

Recommended Posts

STEAUA-CAMPIOANA-agerpres_7003651.jpg

 

 

 

UPDATE 19:35 UN AN EXCLUDERE! PEDEAPSA E SUSPENDATĂ SUB SUPRAVEGHEREA UEFA! Forul continental a anunțat care este decizia în privința Stelei. Campioana României a fost pedepsită cu un an excludere,d ar pedeapsa e suspendată și cinci an clubul e sub supravegherea UEFA!

UPDATE 19:30 Soția antrenorului Stelei a postat pe contul personal de facebook mesajul: "Yeeeeeeee! Jucăm în Champions League".

UPDATE 14:30: Cotidianul turc Fanatik, cel care anunţase în această dimineaţă ce sancţiuni riscă Fenerbahce şi Beşiktaş, scrie că o decizie din partea UEFA va fi făcută publică după ora 17:00. 

"Până acum, nicio decizie de la UEFA. Poate au ales să nu publice hotărârea până diseară din cauza riscurilor de manipulare care există la bursă. Ar putea fi o variantă. Cum v-am spus, n-am nicio veste, încă aşteptăm.", a declarat responsabilul pentru dezvoltare al lui Fenerbahce.

UPDATE 09:53: O decizie în privinţa Stelei va fi anunţată astăzi, în jurul prânzului. 

UPDATE: 09:23: Turcii de la Fanatik au scris azi ce sancţiuni riscă Fenerbahce şi Beşiktaş, cele două cluburi anchetate de Comisia de Disciplină a UEFA.

Astfel, conform presei din Turcia, Fenerbahce riscă să fie suspendată doi ani din competiţiile europene, în timp ce mai mulţi oficiali ai clubului ar putea fi excluşi din fotbal (preşedintele Aziz Yildirim şi administratorii Ali Yildirim, Şekip Mosturoglu, Ilhan Ekşioglu şi Cemil Turhan).

În privinţa celor de la Beşiktaş, UEFA ar putea dispune un singur an de suspendare, iar antrenorul echipei, Tayfur Havutcu, şi managerul "vulturilor", Serdar Adali, ar putea fi suspendaţi pe viaţă. 

UPDATE 23:13: Veşti proaste pentru Steaua. Pe site-ul oficial UEFA, emblema campioanei României este singura care lipseşte din pagina echipelor care vor evolua în primele două tururi din Champions League.

 

 

Sursa: digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Era si pacat din prostia lui Becali sa piarda locul din Champions League , mai ales dupa ce a muncit atat .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Este cea mai buna veste pentru echipa in acest moment. Amenda poate sa fie si de 1 milion, nu conteaza. Acum ca si Becali este la inchisoare, acel an cu suspendare va trece foarte usor pentru ca nu cred ca va indrazni sa faca cineva din club o actiune in afara legii. Sunt fericit, si ma simt bine !!!

 

Edit:

 

Valeriu Argaseala: "Este o perioada de probatiune de 5 ani. Nu s-a dat nicio amenda. Este o veste foarte buna. La aceasta ora, UEFA ne-a dat un document oficial, a fost confirmat prin fax, a fost datat cu ora 18.59 si are aceasta decizie, asta e tot ce conteaza."

Share this post


Link to post
Share on other sites

M-am bucurat foarte mult cand am vazut aceasta stire , dupa atatia ani de Europa League  .. 

Oricum , in acest moment Steaua are nevoie de un atacant de calibru , pentru acest pas . 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Este o veste foarte buna pentru Steaua, chiar imi parea foarte rau daca era exclusa din UCL. Eu cred ca Steaua va ajunge in grupe, dar pana atunci trebuie sa treaca de campioana Macedoniei Vardar.

Share this post


Link to post
Share on other sites

O veste buna pentru echipa, sper ca acum jucatorii sa fie mult mai motivati si sa accedem in Grupele UCL.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...