Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Korleone

"Verde" la transferuri! Ei sunt cei doi atacanţi doriţi de Steaua, pentru a ataca grupele Champions League

Recommended Posts

34pkl7c.jpg

După ce UEFA a dat undă verde participării în UEFA Champions League, steliştii vor să facă acum achiziţii importante pentru un lot competitiv. Mihai Stoica vrea să aducă doi atacanţi, după plecarea lui Raul Rusescu.

Steaua poate demara campania de transferuri pentru a ataca intrarea în grupele UEFA Champions League. Mihai Stoica nu a dezvăluit numele jucătorilor doriţi, dar a dat de înţeles că ofensiva trebuie întărită după plecarea golgheterului Raul Rusescu. 

 

"Steaua avea nevoie de atacant şi când era Raul Rusescu la noi. Steaua are nevoie de doi atacanţi asta e cert", a spus MM Stoica pentru Digi Sport.

Mihai Stoica a recunoscut că Claudiu Keşeru a fost o ţintă a roş-albaştrilor, dar îi înţelege decizia de a semna cu Bastia. Managerul Stelei crede că noile achiziţii vor apărea în al doilea cantonament al verii, cel din Anglia (29 iunie - 9 iulie).

 

Cum şi varianta Aurelian Chiţu a picat, jucătorul transferându-se de la Viitorul Constanţa la Valenciennes, Steaua este nevoită să se reorienteze. Roş-albaştrii vor relua două piste pe care le-au abandonat până la aflarea deciziei UEFA. 

 

Este vorba de Emanuel Perrone (atacant-30 de ani), ultima oară la Asteras Tripolis şi Osarimen Ebagua (atacant-27 de ani), care a reuşit 17 goluri pentru Varese în Serie B sezonul trecut. 

 

Argentinianul Perrone este liber de contract, după ce şi-a încheiat conturile cu Asteras Tripolis, iar MM Stoica va relua negocierile pentru a-l aduce la Steaua. În privinţa nigerianului Ebagua, roş-albaştrii vor să-l împrumute până în iarnă, contra sumei de 300.000 de euro, şi să îşi asigure prima opţiune de transfer, în cazul în care va confirma.

 

"Noi nu luăm rezerve de nicăieri. Noi dacă aducem, aducem un jucător care chiar dacă a jucat la un nivel mai mic, şi asta e important pentru a avea motivaţie, pentru că motivaţia e uneori mai importantă decât valoarea unui jucător, dar jucător care a evoluat în ultimul campionat", a mai spus managerul Stelei.

 

11 goluri în 28 de partide a reuşit Perrone în ultimul sezon din Grecia

17 goluri a reuşit Ebagua pentru Varese în ultimul sezon

 

Sursa:8x24d0.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...