Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KeLLy

Gerard Butler si Madalina Ghenea din nou impreuna?

Recommended Posts

Gerard Butler si Madalina Ghenea din nou impreuna?

 

 

 

rjm5.jpg

 

 

Dupa ce a confirmat, in urma cu o saptamana, sfarsitul relatiei pe care o avea cu Madalina Ghenea, Gerard Butler a fost surprins de fotografi, luni, in timp ce facea o plimbare cu fosta iubita in Italia.


Actorul scotian si prietena sa romanca pareau mai mult decat indragostiti in timp ce se plimbau pe langa celebra Fontana di Trevi din Roma, relateaza dailymail.co.uk.

Cei doi si-au facut poze, dand impresia ca vor sa pastreze amintirea momentului.


Prezenta celor doi in capitala Italiei nu a avut doar o incarcatura romantica.

Ghenea a participat la o sedinta foto, pentru revista Io Donna, cu Toni Thorimbert, un fotograf de arta, moda si publicitate.

In acelasi timp actrita asteapta lansarea in Marea Britanie a filmului Dom Hemingway, programata pentru anul viitor, pelicula in care va juca alaturi de Jude Law, Richard E. Grant si vedeta din "Game Of Thrones", Emilia Clarke.

Urmatorul film in care va juca Butler va avea premiera tot in 2014. El isi va imprumuta vocea unui personaj din "How To Train Your Dragon 2". Butler si-a aratat si fata caritabila, dadu-i o bancnota de 20 de euro unui cersetor, in timp ce se plimba prin Roma.

 

Actorul scotian Gerard Butler a confirmat intr-un interviu recent faptul ca este din nou un barbat singur, intrucat s-a despartit de fotomodelul roman Madalina Ghenea, dupa o relatie care a durat putin peste un an.

 

 

Sursa : hmultiplex.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...