Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KeLLy

Dwayne Johnson mai musculos ca niciodata: noi imagini de la filmarile pentru productia Hercules

Recommended Posts

Dwayne Johnson mai musculos ca niciodata: noi imagini de la filmarile pentru productia Hercules

 

g55k.jpg

 

Dupa succesul pe care l-a inregistrat cu filmul Fast and Furious 6, Dwayne Johnson se pregateste intens pentru urmatorul proiect, Hercules. Actorul a postat noi imagini de la filmari, in care isi arata muschii supradimensionati.

Cunoscut deja pentru fizicul impresionant, The Rock munceste din greu pentru a-si imbunatati masa musculara pentru rolul din Hercules. Intr-o serie de fotografii postate pe contul de Twitter, Dwayne Johnson este surprins in timp ce se afla la sala. In toate imaginile sunt scosi in evidenta muschii de pe maini si de pe picioare, dar si forta bruta pe care o emana.

Intr-una dintre poze, The Rock apare cu o peruca neagra pe cap, dar si cu mai multe cicatrici false pe umeri care fac parte din transformarea sa pentru rolul din Hercules: The Thracian Wars care va fi lansat in iunie 2014. Actorul a postat pe Twitter dieta drastica pe care trebuie sa o urmeze timp de 22 de saptamani. Dwayne trebuie sa manance 7 mese pe zi, extrem de bogate in calorii pentru a-si mari muschii si mai mult.

 

 

zvr3.jpg

 

Sursa : hmultiplex.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu stiu ce sa zic , asa are un fizic splendid , dar ce nu imi place la el e ca baga steroizi si proteine de umfla in el :-j.

 

Peste 3-4 ani o sa il vezi ca nu mai poate juca in filme din cauza ca il apuca durerile si bolile , nu e bine sa iti bagi toate porcariile in tine excl.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...