Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KeLLy

Brad Pitt si Shia LaBeouf se antreneaza alaturi de soldati americani pentru filmul Fury

Recommended Posts

Brad Pitt si Shia LaBeouf se antreneaza alaturi de soldati americani pentru filmul Fury

 

 

 

eft2.jpg

 

 

Brad Pitt si Shia LaBeouf se pregatesc serios pentru Fury, filmul care ii aduce pentru prima data impreuna pe marile ecrane. Cele doua staruri au vizitat unitata militara Irwin, la Centrul National de Pregatire din Cadrul Armatei SUA

Actorul de 49 de ani si colegul sau Shia LaBeouf, impreuna cu Logan Lerman si Jon Bernthal s-au intalnit cu membrii ai armatei in acest weekend si s-au pregatit alaturi de ei inainte de inceperea filmarilor.

"A fost o intalnire sponsorizata, la care au participat si cativa soldati antrenati pentru misiuni speciale. Starurile filmului au discutat despre misiunile noastre, care sunt calitatile speciale ale acestor soldati, experientele si trecutul lor. Nu a fost o intalnire oficiala" a spus purtatorul de cuvant al Fort Irwin. Shia LaBeouf si Brad Pitt au ramas peste noapte si au dormit in baza militara din California.


Fury va fi regizat de David Ayer (Street Kings, End of Watch) si produs de Sony si QED. Actiunea va avea loc in perioada anilor 40 si se va axa pe experienta unui grup de 5 soldati americani care ataca infanteria nazista cu un tanc numit Fury. O data cu semnarea contractului cu Brad Pitt, Ayer a reusit sa atraga si alte nume importante de la Hollywood, asa cum a facut si Quentin Tarantino cu Inglourious Basterds.

 

 

Filmarile vor incepe in luna septembrie, iar studiourile de productie sunt convinse ca filmul va fi un succes datorita faimei actorilor. Inca nu se stie de ce buget va avea parte Ayer pentru a aduce filmul de actiune pe marele ecran sau care sunt ceilalti membri din distributie. Prin producatorii Fury se numara Bill Block (District 9), John Lesher (End of Watch) si Ethan Smith, conform The Hollywood Reporter. Premiera filmului a fost anuntata pentru data de 14 noiembrie 2014, in cazul in care etapa de productie va decurge conform planului.

 

 

z65k.jpg

 

 

Desi nu se stie exact ce rol va avea Shia LaBeouf, este sigur el va face parte din echipajul tancului Fury. Conducatorul grupului ca fi personajul interpretat de Brad Pitt, care este poreclit Wardaddy. Acesta este cel de-al doilea film din aceasta arie pentru Pitt, care a jucat in anul 2009 in Inglourious Basterds, castigand aprecierea publicului si a criticilor.

 

Sursa : hmultiplex.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...