Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KeLLy

Hugh Jackman: Wolverine va semana mai mult ca niciodata cu un monstru

Recommended Posts

Hugh Jackman: Wolverine va semana mai mult ca niciodata cu un monstru

 

zn2w.jpg

 

 

 

 

La sfarsitul acestei luni, fanii lui Hugh Jackman vor avea ocazia sa-l vada mai furios ca niciodata in Wolverine. Actorul a oferit mai multe detalii despre film si ii anunta pe fani ca Wolverine va fi un monstru, mai mult ca niciodata

Hugh Jackman l-a descris ca pe un "monstru" pe Wolverine in acest nou capitol. "Il veti vedea pe Wolverine mult mai vulnerabil, expus la risc. Va semana mai mult ca niciodata cu un monstru" a spus Jackman pentru The Wrap.


Evenimentele din Wolverine au loc dupa cele petrecute in X-men: Last Stand si il aduc pe super erou in Japonia. Acolo, Logan va intalni un om de afaceri, pe care l-a salvat cu multi ani in urma si care ii ofera mortalitatea. Wolverine va fi nevoit sa isi controleze instinctele si forta in timp ce se lupta cu o armata intreaga de asasini, luptatori ninja si mutanti, inclusvi un razboinic gigant, Silver Samurai. Filmul va arata ca si fara puterile regeneratoare, Wolverine ramane o bestie periculoasa, capabil sa isi anihileze inamicii.


"Ce fel de monstru esti tu?" il intreaba un dusman intr-o scena de batalie. "The Wolverine" este raspunul lui Jackman. Regizorul James Mangold l-a descris pe Wolverine ca un samurai fara maestru, un ronin. "Ronin este denumirea pentru samurai fara cauza, iar Logan este cel care si-a pierdut.

 

 

 

Will Yun Lee il va juca pe Silver Samurai, iar lupta dintre cei doi se anunta a fi extrem de spectaculoasa.The Wolverine se a anunta a fi cel mai mare film cu Logan. Hugh Jackman ajunge ca un adevarat samurai. Chinuit de dorinta de a putea muri si dornic sa isi gaseasca mortalitatea, Logan fuge de propriile superputeri, insa nu pentru mult timp. Acesta ajunge in Tokio, unde incearca sa gaseasca un nou sens, insa se va antrena alaturi de samurai. Chiar regizorul filmului, James Mangold, l-a descris pe Wolverine in acest film ca un samurai care nu are maestru.t speranta. Este o situatie periculoasa pentru cineva atat de puternic ca Wolverine.

 

 

 

Sursa : hmultiplex.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...