Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KeLLy

Robert Pattinson are o noua iubita: Cine a inlocuit-o pe Kristen Stewart

Recommended Posts

Robert Pattinson are o noua iubita: Cine a inlocuit-o pe Kristen Stewart

 

oj48.jpg

 

 

Robert Pattinson incepe sa se refaca dupa despartirea de Kristen Stewart. Starul din "Twilight" are o noua iubita, informeaza Daily Mail.

Robert Pattinson are o relatie cu nepoata lui Elvis Presley, modelul si actrita Riley Keough, a dezvaluit un prieten apropiat al starului din "Twilight" pentru Daily Mail.

Pattinson a fost vazut conducand prin Los Angeles in weekend, avand-o alaturi pe nepoata lui Elvis.

"Sunt inseparabili. Rob adora faptul ca Riley este nepoata lui Elvis, asta e regalitate rock'n'roll in opinia lui", a declarat o sursa.

Pattinson si Riley Keough planuiesc sa petreaca Ziua Americii impreuna, inainte ca starul din "Twilight" sa inceapa filmarile la o noua pelicula, "Maps to the Stars", in care va aparea alaturi de John Cusack si Julianne Moore.

Riley Keough, fiica lui Lisa Marie Presley, a jucat alaturi de Kristen Stewart in filmul "The Runaways" (2010) si cele doua au ramas prietene de atunci: "Riley a fost intotdeauna prietena lui Kristen de la filmarile la The Runaways, dar recent Rob si Riley au petrecut mult timp impreuna, de cand s-au intalnit datorita faptului ca ambii sunt modele Dior, si Riley a stat la apartamentul lui Rob", a mai dezvaluit sursa citata de Daily Mail. "Au multe in comun: ambii adora LA-ul, muzica rock si tenisul de masa", a mai precizat sursa.

 

 

 

Sursa : hmultiplex.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...