Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KeLLy

Angelina Jolie revine pe platourile de filmare

Recommended Posts

Angelina Jolie revine pe platourile de filmare

 

 

xqa8.jpg

 

 

Angelina Jolie revine pe platourile de filmare, dupa interventia de dubla mastectomie pe care a suferit-o la inceputul anului.Actrita in varsta de 38 de ani a fost surprinsa de fotografi pe aeroportul din Hawaii, unde a mers pentru a lucra la noul film pe care il regizeaza, "Unbroken", scrie dailymail.co.uk.

Vedeta a fost insotita de doi dintre baietii sai, Maddox si Pax, insa lor li se va alatura si restul familiei, pentru opt saptamani, cat vor dura filmarile.Noul film al Angelinei Jolie este bazat pe romanul scris de Laura Hillenbrand despre Louis Zamperini, olimpicul devenit prizonier in cel de-Al Doilea Razboi Mondial.

Angelina Jolie a luat la inceputul acestui an decizia de a suporta o dubla mastectomie, dupa ce medicii i-au spus ca prezinta un risc de 87% de a se imbolnavi de cancer mamar si un risc de 50% de a dezvolta cancer ovarian.

Vedeta americana, in varsta de 38 de ani, a fost diagnosticata cu gena BRCA1, considerata vinovata de o crestere dramatica a riscului de cancer.

Potrivit presei americane, Angelina Jolie va astepta pana la varsta de 40 de ani inainte de a suporta si o interventie de extirpare a ovarelor.

 

 

Sursa : hmultiplex.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...