Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Korleone

A negociat o vară întreagă cu Nistor, dar l-a transferat pe Voiculeț. CFR, schimbată total

Recommended Posts

dnozua.jpg

Cu doar o săptămână înainte de a lua startul în ediția de campionat, la finalul căreia nici nu concep să nu devină pentru a patra oară campioni, oficialii celor de la CFR Cluj au mai perfectat un transfer.

 

Gruparea din Gruia este total schimbată de când antrenor a devenit Mircea Rednic. Ambițiile celor de la CFR sunt foarte mari, mai ales că echipa nu va participa în sezonul viitor al cupelor europene. Tocmai de aceea nici nu concep să nu câștige eventul, campionatul și Cupa României.

Finanțatorul Arpad Paszkany a dat liber la transferuri, îndeplinându-i lui Rednic toate poftele. Ultimul jucător achiziționat de CFR este Claudiu Voiculeț (27 de ani) de la Pandurii.

 

Mijlocașul, care a jucat în 28 de partide pentru gorjeni în ediția trecută, dintre care 26 ca titular, și a marcat trei goluri, a rămas în memoria suporterilor datorită supergolului marcat chiar în meciul contra celor de la CFR, în Gruia. Cei de la Pandurii s-au impus atunci cu 3-2, ultimul gol al gorjenilor fiind marcat de Voiculeț, cu un lob de la peste 35 de metri.

 

În schimbul acestui jucător, echipa din Târgu Jiu s-a ales cu Nicoară, dar acesta din urmă nu va putea evolua în turul doi preliminar, nefiind trecut pe lista UEFA. Pe lângă jucător, în vistieria clubului va mai intra și o sumă de bani.

 

"Transferul a fost făcut la cererea CFR-ului, nu la cererea lui Voiculeţ. E o pierdere pentru Pandurii pentru că nici Nicoară nu a putut fi trecut pe lista UEFA", a spus Condescu.

 

Transferul lui Voiculeț surprinde total, mai ales că toată vara diriguitorii ardelenior au insistat pentru achiziționarea unui alt fotbalist de marcă de la Pandurii, Dan Nistor.

 

Voiculeţ nu este la primul transfer de marcă. În 2010, el a semnat cu Steaua, fiind propus atunci de Florin Marin lui Victor Piţurcă, care l-a testat o perioadă. Actualul selecţioner nu a fost impresionat de calităţile jucătorului, iar contractul acestuia n-a mai fost înregistrat la LPF.

 

Lionn, transferat definitiv la Rio Ave

Clujenii au cumpărat jucători la foc automat, dar, în egală măsură, au și făcut curățenie în lot. Ultimul jucător la care au renunțat ardelenii este Jose Lionn, care a fost cedat definitiv la Rio Ave.

 

Jucătorii care au plecat

Nuno Claro, Nuno Diogo, Panin, Weldon, Gabi Mureşan, Ivo Pinto, Diogo Valente, Maftei, Vass, Liviu Ganea, Ronny, Kivuvu, Celestino, Bud, Bjelanovici, Godemeche, Sg. Buş, Bakary Sare și Jose Lionn.

 

Achizițiile CFR-ului din această vară

Javier Velayos: fundaş, liber

Goncalo Brandao: fundaş, împrumut

Damjan Djokovici: mijlocaş, împrumut

Claudiu Voiculeț: mijlocaș, la schimb cu Nicoară plus o sumă de bani

Florin Costea: atacant, liber

Gregory Tade: atacant, liber

 

Reveniri la CFR în această vară:

Obiora, Edimar, Batin

 

Sursa:33lj8xy.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

CFR doreste anul asta sa castige campionatul, dar nu cred ca in primul 11 vor fi 5 din sezonul trecut. Pana se integreaza cei noi, pana se leaga pasele si intuitiile, cred ca trebuie sa munceasca foarte mult. Vad ca fac transferuri pe banda rulanta, dar nu asta e cheia succesului. Mi se pare foarte proasta aceasta sesiune de transferuri facuta de CFR in vara asta.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...