Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KeLLy

Sacha Baron Cohen nu il va juca pe Freddie Mercury din cauza unui scandal cu membrii trupei Queen

Recommended Posts



Sacha Baron Cohen nu il va juca pe Freddie Mercury din cauza unui scandal cu membrii trupei Queen

 

i4ih.jpg

 

 

Actorul britanic Sacha Baron Cohen a renuntat la filmul biografic in care urma sa il portretizeze pe Freddie Mercury. Se pare ca actorul a intrat in conflict cu membrii trupei Queen din cauza unor diferente creative, scriu cei de la The Guardian.

Starul din Borat a renuntat la unul dintre cele mai asteptate filme biografice. Se pare ca actorul britanic si membrii trupei s-au certat asupra modului in care urma Cohen sa portretizeze stilul excentric de viata al super starului Freddie Mercury.


Cohen, care ar fi jucat unul dintre putinele sale roluri dramatice, era considerat de fani drept alegerea perfecta, mai ales ca exista o asemanare fizica pregnanta. Mai mult, britanicul l-a adus in proiect si pe Peter Morgan, scenaristul premiat cu Oscar pentru pelicula The Queen si l-a adus ca regizor pe Tom Hooper, premiat cu Oscar pentru The King's Speech si care a facut furori anul trecut cu musicalul Les Miserables.


Filmul, care este bazat pe povestea reala a celui mai iconic cantaret al secolului XX, avea toate atuurile pentru a deveni un potential candidat in sezonul Oscarurilor, noteaza cei de la The Guardian. Insa, filmele cu o tematica gay nu au fost niciodata mai populare ca acum, cand in America incepe sa se aprobe legea casatoriilor gay in tot mai mult state, iar cei de la Hollywood sustin aceasta initiativa.

 

 

Sean Penn a castigat in 2008 Premiul Oscar pentru cel mai bun actor in Milk, o drama in care il portretiza pe politicianul homosexual Harvey Milk. Anul acesta, Michael Douglas a fost laudat intens pentru interpretarea lui Liberace in Behind The Candelabra, insa nu are nici o sansa sa fie nominalizat la Oscar pentru ca este o productie creata pentru televiziune.

Asemanarea fizica dintre Sacha Baron Cohen si Freddie Mercury i-a impresionat pe fani, care si-l doreau in rolul principal. Insa, se stie ca britanicul este un actor cu un stil de lucru extravagant si asta o demonstreaza toate filmele sale, in special Borat sau Bruno.

 

Sursa : hmultiplex.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...