Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KeLLy

Luptatoarea de arte martiale mixte Ronda Rousey va juca alaturi de Vin Diesel si Jason Statham in urmatoarea parte a francizei

Recommended Posts

Luptatoarea de arte martiale mixte Ronda Rousey va juca alaturi de Vin Diesel si Jason Statham in urmatoarea parte a francizei

 

 

mhto.jpg

 

 

 

 

 

Primul nume nou pentru urmatorul film din seria Furios si iute a fost facut public. Ronda Rousey, campioana la arte martiale mixte, va juca alaturi de Dwayne Johnson si Jason Statham in Fast and Furious 7.


Luptatoarea este inca in negocieri pentru rolul pe care il va juca in "Fast & Furious 7", au confirmat cei de la Universal Pictures pentru publicatia TheWrap.



James Wan va regiza filmul Fast and Fourious 7 in care vor juca actorii Vin Diesel, Paul Walker si Dwayne Johnson. Ronda este campioana unui sport combinat de arte martiale cu judo.


Rousey, care va incepe de curand si filmarile pentru filmul "The Expendables 3", este pe cale sa obtina un rol minor in “Fast and Furious 7” in care va prezenta tehnicile sale de lupta.


Chris Morgan a scris scenariul. Filmarile pentru “Fast and Furious 7” vor avea loc in Los Angeles, la fel ca si primul film din serie. “Fast & Furious 6” regizat de de Justin Lin a avut incasari de 740 de milioane de $ si a fost un hit in 2012, cucerind fanii si criticii deopotriva.



Rousey este cea mai recenta luptatoare UFC care va aparea pe marele ecrane, urmand-o pe Gina Carano, o alta luptatoare de arte martiale. Performanta lui Carano in filmul “Haywire” din 2011 al lui Steven Soderbergh i-a adus rolul din in "Fast & Furious 6."



Rousey intentioneaza sa filmeze aproape simultan pentru cele doua productii de actiune, "Expendables 3" si "Fast & Furious 7", inainte de revansa impotriva luptatoarei Mischa Tate, de pe 28 decembrie.

 

 

Sursa : hmultiplex.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Exista cateva greseli in articol., ceea ce ma duce cu gandul ca este un articol ceva mai vechi, "furat" de prin afara, tradus de ziaristii nostri de cacao si publicat ca "stire de senzatie".

 

“Fast & Furious 6” regizat de de Justin Lin a avut incasari de 740 de milioane de $ si a fost un hit in 2012, cucerind fanii si criticii deopotriva.

 

 

Incasarile la momentul actual sunt 770 milioane de dolari, inca in crestere de la saptamana la saptamana.

Apoi, filmul a fost lansat in 2013, nu in 2012.

 

Alta chestie ar fi ca filmarile pentru Fast and Furious 7 au inceput in jurul datei de 1-2 august, asa ca nu are cum sa negocieze duduia de mai sus pentru un rol la momentul actual.

 

Deci cum spuneam, treaba romaneasca.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mda dupa ce a zis Toretto nu stiu ce sa mai comentez acuma el stie mai bine eu personal sunt foarte entuziasmat sa inceapa treaba pentru partea a 7-a :) mai ales la cate incasari au avut e clar ca Justin Lin continua ceea ce nu multi regizori/directori n-ar face dar el chiar tine aceasta serie in continua miscare tot respectul ce pot sa zic :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fast and Furious 7 nu va mai fi sub regia lui Justin Lin.

Filmul va fi sub regia lui James Wan, producatorul lui Saw 1.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...