Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KeLLy

Hugh Jackman ar putea primi 100 de milioane de dolari pentru alte patru filme din seria "Wolverine

Recommended Posts

Hugh Jackman ar putea primi 100 de milioane de dolari pentru alte patru filme din seria "Wolverine

ย 

ย 

tvhq.jpg

ย 

ย 

Actorul australian Hugh Jackman ar putea incasa un onorariu de 100 de milioane de dolari daca va accepta propunerea de a juca in alte patru filme din seria "Wolverine".

Starul australian a interpretat acest personaj in sase filme, inclusiv in pelicula "The Wolverine", lansata la sfarsitul lunii iulie, iar directorii studiourilor 20th Century Fox sunt nerabdatori sa il convinga pe actor sa semneze contractul pentru a juca in alte patru filme din aceasta franciza, relateaza tabloidul National Enquirer, informeaza contactmusic.com.


Potrivit presei internationale, actorul australian in varsta de 44 de ani ezita sa accepte aceasta oferta, intrucat nu doreste sa se simta "inchistat" din cauza unui acord care genereaza obligatii contractuale pe mai multi ani.

"Hugh trebuie sa ia o decizie foarte importanta. Nu in fiecare zi un actor primeste un astfel de cec, insa Hugh a jurat ca nu se va lega niciodata printr-un contract multianual dupa ce a filmat franciza ยซX-Menยป", a declarat o sursa.

"Nu le-a dat (directorilor studiourilor Fox, n.r.) niciun raspuns, insa se gandeste serios la acea propunere", a adaugat aceeasi sursa.

Hugh Jackman a interpretat pentru prima data rolul super-eroului mutant in filmul "X-Men" din 2000 si a aparut in cele doua continuari ale acestei pelicule, in 2003 si in 2006, inainte de a juca rolul principal in lungmetrajul inspirat din aceeasi serie, "X-Men Origins: Wolverine", in 2009.

ย 

ย 

Sursa : hmultiplex.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...