Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stefan94

[News] Calendarul lansarilor de jocuri toamna-iarna 2013

Recommended Posts

561.jpeg

 

A inceput toamna, ceea ce inseamna ca incepe cea mai aglomerata perioada din calendarul industriei de jocuri, atat din punctul de vedere al lansarilor, cat si din punctul de vedere al vanzarilor inregistrate de cei mai mari retaileri din domeniu. Anul acesta este special pentru ca Microsoft si Sony au decis sa lanseze doua noi console, Xbox One si PlayStation 4, care vor inlocui treptat vechile Xbox 360 si PlayStation 3. Nu este un lucru rau nici pentru piata din Romania, consolele PS3 si Xbox 360 urmand sa inregistreze scaderi semnificative de preturi.

Acestea fiind spuse, aveti mai jos cele mai importante lansari din calendarul toamna-iarna 2013:

Grand Theft Auto 5 (17 septembrie)
Cel mai important titlu al acestui an va fi lansat pe 17 septembrie, fiind asteptate vanzari record. Anul acesta, Rockstar ne aduce un joc plasat pe coasta de vest a Statelor Unite, in celebrul Los Santos creat dupa orasul Los Angeles. Vom avea parte de trei personaje principale, Michael, Trevor si Franklin, cei trei urmand sa se desfasoare intr-o lume open world masiva care asteapta sa fie descoperita. Misiunile vor consta in jafuri si alte activitati ilicita care trebuie sa-i imbogateasca pe cei trei si sa le asigure o pensionare fara griji.

GTA5.jpg

 

Pro Evolution Soccer 2014 (19 septembrie)
Seria Pro Evolution Soccer va fi lansat pe 19 septembrie, incearcand din nou sa-si intreaca rivalul FIFA. Anul acesta, PES 2014 va veni cu un nou motor grafic si va avea incluse UEFA Champions League, UEFA Europa League si UEFA Super Cup. Asta inseamna ca vom avea parte si de echipe romanesti, adica Steaua Bucuresti, Pandurii, CFR Cluj si Astra Giurgiu. Pe data de 19 septembrie vor fi lansate versiunile PC, Playstation 3 si Xbox 360.

FIFA 14 (26 septembrie)
Incontestabil, orice lansare a unui joc FIFA este un eveniment, anul acesta urmand sa avem parte de noi surprize. FIFA va ajunge pe noile console Xbox One si Playstation 4 inca din acest an, cu ajutorul noului motor grafic Ignite. Versiunile pentru Android si iOS vor fi free-to-play. A fost anuntat si un nou mod 2vs2, numit Co-op Seasons, oferind posibilitatea ca patru jucatori sa se joace in acelasi timp online. Pe 26 septembrie vor fi lansate versiunile pentru PC, Xbox 360, Playstation 3, Nintendo Wii, 3DS, PlayStation Vita, PSP si Playstation 2. Versiunile Xbox One si PS4 vor ajunge in magazine cel putin o luna mai tarziu.

 

fifa14_2.jpg

 


World of Warplanes (26 septembrie)
World of Warplanes este, tinand cont de sccesul World of Tanks, cel mai important titlu free-to-play care se va lansa in aceasta perioada. Jocul este in faza open beta 1, o noua sesiune mult mai scurta fiind programata la mijlocul lunii septembrie. Lansarea oficiala va avea loc pe data de 26 septembrie si va muta lumea World of Tanks pe cerul albastru, unde luptele vor fi date de gameri la mansele unor avioane germane, sovietice, americane si japoneze construite in perioada dintre Al Doilea Razboi Mondial si Razboiul din Coreea.

F1 2013 (4 octombrie)
Jocul de Formula Unu a celor de la Codemasters va sosi pe data de 4 octombrie, fiind construit cu ajutorul motorului grafic EGO Engine 3.0. Va fi disponibil pentru PC, Playstation 3 si Xbox 360, avand incluse toate echipele, circuitele, masinile si pilotii sezonului 2013. In functie de editia retail, vor putea fi organizate competitii cu masini si piloti din erele clasice, din anii 80, respectiv anii 90.

Batman: Arkham Origins (25 octombrie)
Cavalerul Negru revine intr-un prequel al titlurilor din anii trecuti: Arkham City si Arkham Asylum. Batman: Arkham Origins va fi lansat pe 25 octombrie pentru PC, PlayStation 3, Wii U si Xbox 360. In aceeasi zi vor fi lansate si versiunile pentru Nintendo 3DS si PlayStation Vita, sub numele de Batman: Arkham Origins Blackgate. Jocul pentru PC si console ne va purta la inceputurile lui Batman, intr-o perioada in care acesta era urmarit de anti-eroi precum Black Mask, Deathstroke, Copperhead, Firefly si Anarky.

 

arkham_origins.jpg

 

Assassin's Creed IV: Black Flag (1 noiembrie)
Noul joc Assassin's Creed ne muta in lumea piratilor din zona Caraibelor, in perioada anilor 1700. Noul personaj se cheama Edward Kenway si acesta lupta intr-o lume open world compusa din Havana, Kingston si Nassau, precum si alte 50 de locatii unice din aceasta zona exotica. Vom avea parte de batalii navale, de furtuni si explorari pe pamant in cel mai ambitios proiect din seria Assassin's Creed. Lansarea pentru PlayStation 3, Nintendo Wii U si Xbox 360 va avea loc pe data de 1 noiembrie, versiunile pentru PC, Xbox One si PlayStation One urmand sa fie puse la dispozitia publicului pana la sfarsitul anului.

Battlefield 4 (1 noiembrie)
Battlefield 4 va sosi pe data de noiembrie pentru Microsoft Windows, PlayStation 3, Xbox 360, urmand ca variantele Xbox One si PlayStation 4 sa fie lansate dupa cateva saptamani. Jocul se petrece in anul 2020 si-l are in prim plan pe Daniel Recker, sergent US Special Ops. Actiunea se petrece in locatii precum Azerbaidjan, Singapore si Shanhai, fortele americane urmand sa lupte impotriva fortelor rusesti si chineze. Multiplayer-ul va avea trei factiuni combatante (US, Rusia, China) si va marca reintoarcerea modului Commander, vazut pentru ultima oara in Battlefield 2142.

Call of Duty: Ghosts (5 noiembrie)
Call of Duty: Ghosts va fi lansat pe data de 5 noiembrei pentru Microsoft Windows, PlayStation 3, Wii U si Xbox 360, dupa cateva zile urmand sa fie puse la dispozitia jucatorilor si variantele pentru PlayStation 4 si Xbox One. Actiunea este plasata in viitorul apropiat, dupa ce un eveniment catastrofic a schimbat balanta puterilor globale. Statele Unite a pierdut titlul de superputere, fiind o tara in ruine, fara infrastructura si organizatiile indispensabile unui stat dezvoltat. Cand un inamic incearca stergerea tarii de pe harta, o echipa de fosti membri Special Ops se reunesc pentru a compune o forta de elita. Fata de editiile precedente, Ghosts introduce cainii in cadrul echipelor, acestia fiind antrenati pentru lupta si misiuni speciale.

Need for Speed: Rivals (19 noiembrie)
Need for Speed: Rivals este asteptat pentru Windows, PlayStation 3 si Xbox 360 pe data de 19 noiembrie, facand parte si din calendarul de lansare a titlurilor initiale pentru PlayStation 4 si Xbox One. Gameplay-ul este destul de asemanator cu cel al titlului NFS: Hot Pursuit, in care gamerii pot alege intre ocupatia de racer sau politist. Actiunea este plasata in imaginarul Redview County, o zona open world care asteapta sa fie descoperita cu bolizi precum Lexus LFA, Ferrari F12 Berlinetta, Koenigsegg Agera R sau Nissan GT-R.

nfs2013.jpg

 

Watch Dogs (22 noiembrie)
Watch Dogs este noul proiect al celor de Ubisoft, jocul urmand sa ajunga pe rafturile magazinelor pe 22 noiembrie, pentru Microsoft Windows, PlayStation 3, Wii U si Xbox 360. Watch Dogs va fi lansat si pentru PlayStation 4 si Xbox One, cel mai probabil in acelasi timp cu lansarea oficiala a celor doua console. Noul titlu ne introduce intr-o lume moderna, interconectata, in care mare parte din dispozitivele electronice pot fi operate prin intermediul unui telefon mobil si al unui soft realizat de un hacker profesionist. Jucatorii vor intra in pielea lui Aiden Pearce, intr-un oras open world realizat dupa metropola americana Chicago. Pierce poate controla majoritatea dispozitivelor electronice, aceasta fiind si principala sa arma in lupta pe care o va duce impotriva politiei si interlopilor din Chicago.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Abia astept FIFA 2014, poate are mai multe campionate :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Din punctul meu de vedere, astept GTA V, dar ca sa il pot juca, din pacate trebuie sa imi cumpar xbox sau PlayStation.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dabea astept Fifa si Batman , bineinteles si GTA IV , dar nu am pc pentru joc :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu imi mai fac sperante pentru GTA V daca nu apare pe PC.Oricum astept cu nerabdare Fifa 14 , Batman si Call Of Duty Ghost.Din trailer Batman m-a impresionat cel mai tare !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Astept cu nerabdare GTA 5 chiar daca nu am o consola ca sa il joc sper totusi ca in luna octombrie sa reusesc sa-mi cumpar una daca jocul nu va aparea pe PC si bineinteles FIFA 14 care maine va avea la dispozitie descarcarea gratis a jocului DEMO.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Astept cu nerabdare sa apara NFS RIVALS cred ca av fi un joc super si mai lung ca celelalte versiuni ! Binenteles si GTA V!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Astept sa apara Assasin's Creed 4 (pentru gameplay) ,  Battlefield 4 (penrtu grafica), Call of Duty: Ghost , si NFS : Rivals . Sunt cele mai tari jocuri ale anului .

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...