Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Petrolul a adus un mijlocaș uruguayan. Al treilea transfer pentru ploieșteni

Recommended Posts

FA1mx7J.jpg

Petrolul nu a reușit să prindă grupele Europa League, iar acum echipa lui Cosmin Contra poate să se concentreze doar pe competițiile interne, după un început de sezon solicitant.

 

Deținătoarea Cupei României a reușit să se întărească după plecările lui Bokila și Grozav, Petrolul izbutind al treilea transfer în această săptămână.

 

După Fernandez și Beța, Petrolul l-a achiziționat și pe Juan Angel Albin, un mijlocaș uruguayan în vârstă de 27 de ani, care a mai trecut pe la Getafe și Espanyol. Ultimul club pentru care a evoluat a fost Nacional Montevideo, cel care l-a și lansat de altfel în fotbalul mare, în anul 2004.

 

Juan Angel Albin a semnat cu Petrolul până la sfârșitul acestui sezon, contractul jucătorului putând fi prelungit vara viitoare.

 

"Juan Angel Albin şi Walter Fernandez au experienţă căpătată în campionate puternice din Europa, în vreme ce Beţa este un fotbalist tânăr, de perspectivă. Sunt convins că am devenit mai puternici şi că jucătorii nou-veniţi ne vor ajuta să ne îndeplinim obiectivele propuse", a afirmat Daniel Capră, președintele CA al Petrolului.

 

Sursa : digisport.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...