Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Korleone

Ganea a dat afară cinci jucători. Ciupe este revoltat: "Parcă suntem în junglă"

Recommended Posts

e9uh3s.jpg


 


Cinci dintre jucătorii Universităţii Cluj au primit o veste şoc după eşecul neaşteptat cu Chiajna din urmă cu două etape. La finalul paridei, Ionel Ganea i-a anunţat pe căpitanul Raul Ciupe, Ducu Ninu, Turcu, Odiaka şi Van Dotten că nu mai fac parte din lot. Acum, cei cinci au primit şi înştiinţarea oficială prin poştă, clubul anunţându-i că vrea să rezilieze contractele unilateral.

 

"Am studiat denunțarea, un abuz pe care nu îl înțeleg nici avocații. Nu știu dacă în țara asta se mai respectă vreo lege sau nu. E un abuz făcut peste abuz, peste încălcări de regulamente, de codul muncii. Nimeni nu ia nicio atitudine, parcă suntem în junglă aici", a spus Raul Ciupe.

 

"Trebuie să ai un motiv plauzibil și foarte bine întemeiat ca să poți să reziliezi un contract unilateral. Neprezentarea la antrenamente 30 de zile, abateri disciplinare foarte grave, numai așa. Noi nu am făcut nimic, nu am instigat la nimic", a afirmat și Ducu Ninu.

 

Jucătorii au semnat noile contracte chiar în această vară şi mai au şi de recuperat bani. Cei cinci nu știu motivul pentru care au fost daţi afară, dar sunt hotărâţi să nu lase lucrurile aşa. Cu o săptămână înainte să fie anunţaţi să îşi caute echipe, o parte dintre ei şi-au cerut drepturile financiare pe care le mai au de luat. Doar Ciupe mai are de recuperat 15.000 de euro.

 

"Nu mai am voie să îmi cer drepturile pentru care am muncit?Numai eu știu ce greu a fost în turul de campionat, anul trecut, când nu aveam pe unde să mâncăm, să dormim. Nu am cerut bani în avans, nu am cerut nimic", a fost opinia lui Ciupe.

 

"Dacă așa e în România ... un jucător trebuie să stea aplecat și să facă numai ce vrea conducerea, să nu poți să îți ceri banii, înseamnă că nu se mai poate juca fotbal", a spus Ninu.

 

Sursa:2zsnul5.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...