Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Korleone

“Gălățenii“ nu se simt bine la Steaua. Va reuși Neagu să se impună?

Recommended Posts

2aflfna.jpg


 


În ultimii ani, Steaua a cumpărat mulți jucători de la Pandurii, dar și de la Oțelul. Dacă fotbaliștii aduși din Gorj au devenit, rând pe rând, piese de bază în angrenajul roș-albaștrilor, exemplul cel mai bun fiind Chiricheș, recent transferat la Tottenham, contra sumei de 9,5 milioane de euro, în schimb jucătorii de la Galați n-au prea impresionat.

 

Cel mai recent sosit în curtea clubului din Ghencea, Ionuț Neagu, are o misiune dificilă. În primul rând pentru că are parte de o concurență infernală, Bourceanu - Pintilii, dar și pentru că tradiția nu este de partea sa. 

 

Ultimul fotbalist, transferat de la Oțelul, Cornel Râpă, nu numai că n-a reușit să se impună ca titular în Ghencea, dar nu mai este nici opțiunea a doua pe flancul drept al roș-albaștrilor. Râpă n-a fost trecut pe lista UEFA, în locul său fiind preferat Prepeliță, și pare tot mai greu pentru el să mai joace ca titular la Steaua.

 

Și Râpă nu este singurul exemplu. Szekely, pentru care bucureștenii au achitat 1,5 milioane de euro, n-a rămas în memoria fanilor cu nicio prestație memorabilă, iar Vâtcă, care a costat 500.000 de euro, n-a depășit niciodată statutul de jucător de rezervă.

 

Au fost și excepții, Boștină și Ghionea. Ultimul nu numai că a fost unul dintre stâlpii apărării din Ghencea, în perioada 2002-2009, dar a purtat și banderola de căpitan a roș-albaștrilor. Și primul a avut o perioadă bună la Steaua, dar, după ce a intrat în dizgrația lui Gigi Becali a fost trimis la Dinamo.

 

 

Sursa:2yv44jn.gif

 


 


Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...