Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Vești bune pentru Steaua: Huntelaar își amână revenirea

Recommended Posts

phm5bmb.jpg

Deși face progrese la antrenamente, Klaas-Jan Huntelaar nu va reveni în teren sâmbătă, la meciul cu Mainz, din etapa a cincea, așa cum pronosticau doctorii lui Schalke, ceea ce sporește șansele ca olandezul să nu joace nici cu Steaua.

Miercuri, 18 septembrie, se va juca primul meci al grupei E din UEFA Champions League, partidă transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 21:45, și în format LIVE TEXT&VIDEO pe digisport.ro și m.digisport.ro.

 

Cum intenția antrenorului Jens Keller era să-l testeze pe olandezul de 30 de ani la meciul din campionat, înainte de a-l forța în Liga Campionilor, faptul că nu va fi apt să joace cu Mainz îl scoate din circuit și pentru partida cu Steaua.

 

Pe 17 august, la înfrângerea cu 4-0 de la Wolfsburg, Schalke și-a pierdut unul din cei mai buni jucători, olandezul Klaas-Jan Huntellar, accidentat grav la genunchiul drept, după o coliziune cu portarul advers, Diego Benaglio.

 

Era abia etapa a doua a Bundesligii, iar atacantul lui Schalke i-a mărturisit ulterior prietenului său, Ciprian Marica, că va lipsi șase săptămâni, ceea ce ar fi însemnat că ar fi ratat partida cu Steaua.

 

Medicii germani au făcut minuni, însă, iar olandezul a revenit la antrenamentele echipei mai repede decât se preconiza, iar Steaua părea să nu aibă norocul să scape de Huntelaar. Ultimele informații din tabăra nemților dau din nou speranțe roș-albaștrilor.

 

Deși era preconizat să revină în teren în meciul de sâmbătă, din deplasare, de la Mainz, batavul nu va putea juca. Marți, 10 septembrie, Huntelaar s-a antrenat singur, după un program special, și nu împreună cu restul colegilor.

 

Sursa : digisport.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...