Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

"Noi suntem lupii", cea mai nouă piesă dedicată Petrolului și fanilor săi

Recommended Posts

z8136Yn.jpg

Pe stadionul Ilie Oană, la meciul Petrolului contra Concordiei Chiajna se va auzi pentru prima dată în Liga 1 cea mai nouă melodie dedicată echipei-simbol a Ploieștiului și fanilor ei.

 

"Noi suntem lupii" se numește melodia lansată chiar în ziua meciului retur cu Swansea City, din play-off-ul pentru accederea în grupele UEFA Europa League. Atunci, elevii lui Cosmin Contra au câștigat cu 2-1 (DETALII AICI), după ce în turul din Marea Britanie pierduseră cu 5-1.

 

Piesa este 100% ploieșteană, fiind rezultatul muncii artiștilor din reședința județului Prahova. Compusă de Bogdan Negroiu (solist și cofondator al primei trupe de reggae din România, El Negro), Ibra și Fu (membri ai grupului hip-hop 6 Grade Crew), melodia este pusă pe un instrumental semnat KenZo și Cristi Chelsoi. Videoclipul a fost realizat de Adrian Ștefan cu imaginile ce reprezintă meciurile memorabile și cele mai noi triumfuri ale "lupilor galbeni", care au ieșit pe străzi după ce în această vară au câștigat primul trofeu după 18 ani, Cupa României (DETALII AICI).

 

La acest proiect au participat și câțiva fani din peluza Petrolului, care au înregistrat un fragment care a devenit parte din noua melodie."Pentru noi, Petrolul e un drog / Mergem peste tot, nu există antidot", sunt versurile care au intrat din peluză direct în studioul de înregistrări.

 

Sursa : digisport.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...