Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Korleone

Avertismentul lui Jens Keller: "Steaua este foarte puternică! Sper să scapăm de problemele din apărare"

Recommended Posts

149w4ma.jpg


 


 


Antrenorul echipei Schalke 04, Jens Keller, a declarat, într-o conferinţă de presă, înaintea partidei cu Steaua, din prima etapă a UEFA Champions League, că actuala campioană a României este foarte puternică, însă jucătorii săi vor face totul pentru a obţine victoria.

 

"Steaua este o echipă foarte puternică. A câştigat aproape toate partidele din acest sezon şi va fi un adversar greu de depăşit. Schalke e dispusă la efort şi vom face tot ce putem pentru a obţine o victorie. Îl cunosc pe Laurenţiu Reghecampf ca jucător, dar ca antrenor nu îmi pot face o părere. Am avut probleme în apărare, de care sperăm să scăpăm cât mai repede. Ştim că Steaua este o echipă foarte puternică, foarte combativă şi ne-am luat toate măsurile pentru meciul de mâine", a spus Keller.

 

Jens Keller speră ca jucătorii săi să ajungă cât mai repede la forma sportivă pe care o are noul transfer, Kevin-Prince Boateng. "Ne bucurăm foarte mult că îl avem pe Kevin Prince în echipă. E un jucător cu potenţial foarte mare. El a găsit foarte repede forma la echipă, dar avem nevoie şi de ceilalţi jucători să fie la fel de competitivi", a completat Keller.

 

Tehnicianul german a precizat că nu se va putea baza pe serviciile lui Jermain Jones, suspendat, şi Tim Hoogland, care este accidentat.

 

 

Sursa:vgixhw.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...