Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Alex Maxim e criticat: "Hagi nu dădea călcâie când echipa era condusă cu 2-0"

Recommended Posts

HYN3A45.jpg

 

Ecourile înfrângerii, 0-2, cu Turcia, din preliminariile Cupei Mondiale din 2014, nu s-au stins și unul dintre tricolorii cei mai criticați după evoluția din partida de pe Arena Națională este Alexandru Maxim, jucător care la echipa de club, VfB Stuttgart, face furori.

 

Victor Becali crede că atitudinea tânărului fotbalist plecat în ianuarie de la Pandurii este una greșită: "Dacă la noi la naţională toţi vor veni cu aerele lui Maxim, să dăm călcâie, aşa vom juca. Vom pierde şi alte meciuri. Nu vom câştiga nici meciurile pe care trebuie să le câştigăm. Eu nu l-am văzut pe Hagi dând călcâie, când eşti condus cu 2-0."

 

Impresarul a criticat și alți jucători care au dezamăgit la partida cu Turcia: "Părerea mea că prea exageraţi cu laudele. Pasa de gol este o centrare oameni buni, sau ratarea lui Adi Popa... Care ratare a lui Adi Popa? Adi Popa mai avea puţin şi se dribla şi pe el, a dat prin faţa porţii şi ce a făcut, aia a fost ocazie de gol? Adi Popa a dat prin faţa porţii spre nimeni. Când joci la echipa naţională trebuie să dai tot ce poţi la echipa naţională."

 

Sursa digisport.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maxim e un jucator foarte bun, nu din cauza lui am pierdut cu Turcia, toti sunt vinovati ca au mers la egal, si iaca ce s-a intamplat...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu zic ca Adi Popa isi da viata pe teren. Alearga foarte mult tot meciul, nu poti sa zici ca Popa si cu Maxim sunt vinovati de esecul Romaniei cu Turcia. E normal ca un jucator sa mai incerce n calcai, o faza ceva, dar nu o sa joace ca robotul tot meciul.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...