Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

A mai dispărut o echipă legendară! Sportul, exclusă din Liga 2. Anul viitor se poate înscrie în Liga 3

Recommended Posts

ektfG02.jpg

 

Sportul Studenţesc a fost exlusă din campionatulul Ligii 2 de către Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal (FRF), urmând ca sezonul viitor să fie înscrisă în Liga a III-a, informează FRF.

 

"În baza art. 79.9, coroborat cu art. 42.3 din Regulamentul Disciplinar, se hotărăşte excluderea echipei de Liga a II-a, seria I, a SC FC Sportul Studenţesc SA şi retrogradarea ei, aceasta urmând să participe în anul competiţional următor în campionatul categoriei inferioare, respectiv în Liga a III-a a Campionatului Naţional organizat de Federaţia Română de Fotbal. În baza art. 79.9, coroborat cu art. 42.3 din Regulamentul Disciplinar, se sancţionează cu excluderea din competiţie şi retrogradarea echipelor de juniori A şi B ale clubului Sportul Studențesc, urmând ca acestea să participe în anul competiţional următor în campionatul categoriei inferioare.", se arată într-un comunicat al FRF.

 

Clubul din Regie are drept de recurs la această decizie.

Comisia de Disciplină a FRF a luat această măsură, după ce a obligat gruparea Sportul Studenţesc să plătească cheltuielile de organizare la partida cu Rapid CFR Suceava din campionatul trecut.

 

În luna iunie, Comisia a obligat Sportul Studenţesc să suporte cheltuielile de deplasare, cazare şi masă ale grupării moldave, în sumă de 9.474 de lei, însă clubul bucureştean nu a făcut acest lucru, astfel încât "alb-negrii" nu au fost programaţi la meciurile din acest sezon al ligii secunde.

 

Sportul este al doilea cel mai vechi club de fotbal din România încă în activitate, după CFR Cluj, fiind înființat în 1916. A reușit să încheie o dată pe locul doi în Liga 1, în 1986, a jucat de trei ori finala Cupei României și de-a lungul vremii a dat zeci de internaționali echipei României, printre care pe Gheorghe Hagi, Mircea Sandu, Marcel Coraș, sau Gino Iorgulescu.

 

Sursa : digisport.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Numai din cauza lui Siman, la puscarie cu el, a distrus Sportul de tot...

Share this post


Link to post
Share on other sites

MITICA LA PUSCARIE LA PUSCARIE

 

Defapt sa'l ia si pe Siman cu el , ei distrug fotbalul asta minunat , pentru care unii muncesc din greu , si el da cu piceoru..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pacat ca s-a mai dus o echipa cu traditie, asta e fotbalul romanesc, astia sunt patronii din Romania, toti sunt lacomi, toti sunt pentru propriile interese, pentru ei fotbalul e o afacere, nu ceva care sa-i relaxeze, sa le faca placere. Cum s-a dus Rapidul, asa s-a dus si Sportul.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...