Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Korleone

Ganea s-a dat bătut! Nu a venit la antrenament, iar șefii au 3 variante de înlocuire

Recommended Posts

2r6f9mg.jpg


 


 


UPDATE 16:40. Deși toată lumea se aștepta ca Ionel Ganea să nu lipsească de la ședința de pregătire, antrenorul Universității Cluj pare să fi cedat în lupta cu șefii clubului.

 

El nu s-a prezentat la ședința de pregătire, iar destituirea sa a fost deja oficializată. De altfel, administratorul judiciar Marieta Anastasescu l-a amenințat că dacă se va prezenta la antrenament, îl va scoate cu Poliția de pe gazon, motiv pentru care la Cluj Arena au sosit numeroase forțe de ordine!

 

Toți jucătorii sunt prezenți la stadion, mai puțin Ganea, căruia i s-a desfăcut deja contractul de muncă.

 

Președintele Ioan Mărginean i-a cerut public demisia lui Ionel Ganea, antrenorul Universității Cluj, după remiza cu Săgeata Năvodari, din etapa a 9-a a campionatului (1-1).

 

Cu toate că oficialii ardeleni pregătesc deja debarcarea "Ganezului", acesta refuză destituirea. Drept urmare, deși Mărginean și colaboratorii săi speră de câteva zile încoace la o despărțire amiabilă, Ionel Ganea nici nu se gândește să renunțe la contract, mai ales că se bazează pe o sumă de 100.000 de euro pe care clubul ar trebui să i-o plăteasă, în cazul unei rezilieri forțate.

 

Astfel, Ionel Ganea și-a anunțat deja jucătorii că se va prezenta la antrenamentul de luni după-amiază, la ora 16:30, unde va conduce, ca de obicei, ședința de pregătire. În ciuda acestui anunț, șefii Universității caută în continuare un înlocuitor pentru Ganea.

 

Cel mai recent nume ajuns pe lista ardelenilor este Adrian Falub, fost tehnician la ACS Berceni, care se duelează pentru postul de la "U" cu Ilie Stan și Edi Iordănescu. După nouă etape, Universitatea Cluj are doar trei puncte în Liga 1, acumulate după trei remize.

 

 

Sursa:24ne0d1.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...