Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Steaua se pregăteşte de transferuri şi vrea un internaţional român! Prima ţintă pentru pauza de iarnă

Recommended Posts

zjadPn8.jpg

Steaua a pierdut şi al doilea meci din grupele UEFA Champions League, scor 0-4 cu Chelsea, pe Arena Naţională, după ce în prima rundă fusese înfrântă de Schalke, cu 3-0, la Gelsenkirchen. 

 

Unul dintre cei mai slabi jucători ai roş-albaştrilor a fost fundaşul dreapta Georgievski. Macedoneanul a fost găsit vinovat pentru primele două goluri reuşite de trupa lui Mourinho. De altfel, apărătorul Stelei a înscris în proprie poartă în minutul 44, stabilind scorul pauzei (0-2).

 

Oficialii grupării din Ghencea sunt conştienţi de faptul că pe postul de fundaş dreapta nu au o soluţie care să se ridice la nivelul aşteptărilor şi au început deja să caute un jucător de valoare. "Georgievski joacă mai mult din avânt şi ajută echipa în atac, dar defensiv e slab. Împinge echipa atunci când trebuie, dar când întâlneşte adversari de calibru, pe partea lui e jale. Ne trebuie altceva", susţin surse din vestiarul Stelei.

 

Cum nici Râpă, celălalt fundaş dreapta de meserie din lot, nu a dat randament, iar Prepeliţă a avut evoluţii modeste pe acest post, şefii din Ghencea s-au hotărât să investească în iarnă în aducerea unui jucător care să acopere cu succes banda dreaptă a defensivei. 

 

Prima ţintă a roş-albaştrilor pentru perioada de mercato din iarnă este jucătorul Astrei, Alexandru Măţel (23 de ani), fotbalist care a mai fost dorit la Steaua şi în 2010. Cotat la 1,2 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.de, Măţel are deja 7 meciuri la naţionala României. Fundaşul a fost titular în ultimele două meciuri ale României, din preliminariile CM 2014 (3-0 cu Ungaria şi 0-2 cu Turcia).

 

Campioana României este dispusă să plătească pentru Măţel aproximativ 1 milion de euro, sau o sumă mai mică, plus un jucător la schimb. Cele mai mari şanse să fie folosit în această tranzacţie este Mihai Răduţ, jucător care nu este trecut nici pe lista UEFA a Stelei. În urmă cu 3 ani, pe când evolua la Farul, Măţel a mai fost dorit de gruparea din Ghencea, însă oferta a fost refuzată de oficialii echipei de la malul mării. 

 

Şansele ca mutarea să se realizeze sunt mari, mai ales că, în urmă cu puţin timp, Măţel a dat de înţeles că singura echipă din ţară la care s-ar transfera ar fi campioana Steaua, dacă nu ar prinde un contract afară: "La ora actuală, singura echipă mai puternică decât Astra este Steaua.

 

Restul, poate, sunt la acelaşi nivel cu noi. Mi-aş dori să joc şi în ţară, dar şi în străinătate. Îmi doresc cel mai mult o schimbare", declara Măţel în urmă cu două săptămâni.

 

23 de ani are Măţel

 

16 meciuri şi două pase de gol are Măţel în acest sezon la Astra

 

1,2 milioane de euro e cota de piaţă a lui Măţel

 

Sursa digisport.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

1,2 milioane cota de piata a lui Matel? :O Da si goluri de atacant, sau cum? O fi el mare vedeta sau cum cred unii, dar nici chiar asa. Mi se pare mult sa transferi un jucator intre echipele de campionat, mai ales fundas pe sume mai mari de 1 milion.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...