Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Dinamo, aproape de noi mutări. Anghelache: "Vor rămâne 7-8 dintre jucătorii aduși în vară"

Recommended Posts

zwcBdsB.jpg

 

Președintele dinamovist Constantin Anghelache a anunțat o nouă primenire a lotului "câinilor roșii", care va avea loc în pauza de iarnă.

 

Dintre cei 14 fotbaliști aduși în această vară, oficialul roș-albilor a nominalizat o listă de cinci jucători care au confirmat și pe care îi vede titulari și în a doua parte a campionatului: Fai, Lazăr, Durimel, Thicot și Elton, la care s-ar putea adăuga și tinerii Rotariu și Șerban. În total, Anghelache spune că vor rămâne cel mult opt dintre nou-veniți.

 

"Sunt momente în care trebuie să validezi anumite mutări pe care le faci. În iarnă, aș fi foarte fericit dacă ar rămâne măcar 7-8 jucători dintre cei aduși în vară, dintre care 4-5 să fie titulari. Ar însemna că prima mișcare, cea din vară, a fost una bună. Aș putea da și câteva nume de jucători pe care i-aș vedea titulari din iarnă: Fai, Lazăr, Durimel, Thicot, Elton. Rotariu și Șerban sunt alte două variante.", a declarat Constantin Anghelache, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de la Digi Sport 1.

 

"Nici vorbă ca eu să fi intrat în cabina lui Dinamo, după partida cu Ceahlăul. M-am dus să îmi iau mașina.", a precizat președintele dinamovist, cu privire la acuzele pe care le-a primit în presa de luni.

 

Stoican, la galerie cu acceptul conducerii

Antrenorul Flavius Stoican se bucură de tot sprijinul din partea șefilor, mai ales că are un procentaj bun, deocamdată, al punctelor cucerite din cele disponibile. La finalul meciului cu Ceahlăul Piatra Neamț (1-1, DETALII AICI), tehnicianul chiar l-a sunat pe președintele Constantin Anghelache, pentru a-l întreba dacă se poate duce să dea ochii cu galeria, care i-a cerut socoteală pentru remiza cu moldovenii.

 

"Mâine (n.r. marți, 8 octombrie) am o întrevedere cu Flavius Stoican. Am discutat și azi despre câteva probleme. Știu că a fost la galerie. Mi-a dat telefon și i-am spus că trebuie să meargă la galerie și să dea explicații, pentru că îl omoară și nu îi face nimeni nimic. Am înțeles că a fost o discuție amicală. La Galați, Stoican a făcut dovada unei gândiri destul de profunde pentru un antrenor pertinent care are capacitatea profesională să înțeleagă ce face. Cum să îl critic pentru poziția pe care l-a folosit pe Thicot, dacă a dat gol? Thicot a jucat mai mult de jumătate din partide la închidere. Nu a fost deloc cel mai subțirel ca joc, ba dimpotrivă. Important e că avem o discuție pozitivă și corectă cu antrenorul, care a luat patru puncte din șase. La Mulțescu am spus că nu l-au ajutat rezultatele. Dacă luați 9 puncte din 24, nu e tocmai bine.", a mai spus Constantin Anghelache.

 

Varianta întoarcerii lui Adrian Mutut în Șoseaua Ștefan cel Mare este o necunoscută, chiar și pentru conducerea dinamovistă: "Nu am discutat niciodată cu Mutu, poate domnul Negoiță să știe mai multe și nu s-a consultat cu mine. Habar nu am de această problemă".

 

Sursa : digisport.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...